Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek mi a dolga a férfinek egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Vagy inkább mik a kötelességei?
Fiatalabbak és idősebbek is írhatnak.
2010. nov. 5. 12:51
1/10 anonim válasza:
Legyen romantikus és megértő. És mindig udvarias legyen.:)
2/10 Viki233 válasza:
mi a dolga egy kapcsolatban?nehari de ez hülye kérdés.sztem.
3/10 anonim válasza:
Mi a dolga? :) ez vicces... a "dolga" hogy szeressen bármi történjen, mindig mellettem álljon, lehessen vele bármiről beszélni, hallgasson meg engem is és érdekelje amit mondok, legyen felém tisztelettel, és mindig legyen őszinte. De sztem ezek olyan dolgok amik tök természetesek ha az ember szerelmes, persze ilyen tökéletes intelligens, kultúrált pasit nagyon nehéz kifogni.
6/10 anonim válasza:
hát hogy szeressen, mindig kiálljon mellettem, szeresse az anyósát is! :)
és sokat törődjön a családjával :D
8/10 anonim válasza:
hogy szeressen, tiszteljen, udvarias legyen, megbecsüljön, megvédjen, támogasson, barátod is legyen, ne csak a pasid, lovagias legyen
9/10 anonim válasza:
Amit elvárunk tőlük az a dolguk,mindenkinél más.
Nekem sok elvárásom van :)) becsüljön, szeressen (ne vigye át ragadós formára) védjen meg mindentől,rá bízhassam a legmélyebb titkaimat,érdekelje mi van velem, legyen udvarias,és ha lehet ilyet mondani: én legyek a legfontosabb a számára...barkácsolás,főzés, és egyéb dolgok, mehetnek közösen is ,nincs olyan hogy csak az Ő dolga :-)
10/10 anonim válasza:
Én pont ilyen vagyok, mint amit 3. leírt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!