Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy komoly kapcsolatban is mindig a férfinek kell a szeretkezést kezdeményeznie?
Figyelt kérdés
2014. márc. 5. 15:04
2/11 anonim válasza:
nem mindig. volt amikor lázasan feküdtem és úgy kényszerítette rám a barátnőm a szexet
3/11 anonim válasza:
...legalábbis ő azt hiszi.........
4/11 anonim válasza:
Párom simán elcsábit ha rájön a szexelhetnék :) (ami egyáltalán nem ritka) Szóval nincsen igy ahogy gondolod :)
5/11 anonim válasza:
nàlunk 80, de inkább 90 százalékban èn kezdeményezek :) 18 L
6/11 A kérdező kommentje:
15:16
az meg hogy lehet?
2014. márc. 5. 15:27
7/11 anonim válasza:
nálunk fele-fele :) szeretek rámászni, mindjárt meg is teszem :)
8/11 anonim válasza:
15:16 vagyok :)
úgy, hogy önbizalomhiányos és mivel én vagyok neki az első, nem nagyon van hozzászokva sem...amúgy kb. állandó feszkót kelt a téma...ötletem sincs már mit csináljak :)
9/11 anonim válasza:
nálunk sokszor kezdeményezek én, most is azt tervezgetem, hogy a legközelebbi találkozásnál hogyan mászok majd rá, mivel lepem majd meg:) L19
10/11 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen felfogású barátnőm...és sajnos komolyan is gondolta...nem is tartott sokáig a dolog!!!
Elég furcsa felfogás... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!