Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire lennétek megértőek egy megváltozott munkaképességűvel?
Az a helyzet, hogy már több éve leszázalékoltak és nem dolgozhatok 8 órában. Az a szerencse, hogy megtudok állni a lábamon és félre is tudok tenni pénzből, szerencsére nem élek mélyszegénységben.
Ismerkedéskor ezt érdemes felhozni vagy később mondjam el ezt?
Hát a gondok már születésemtől kezdődtek mivel kevesebb oxigénnel születtem. Iskolás koromban jöttek elő a gondok, hogy elég nehezen tudtam értelmezni a könyvben leírtakat nem voltam sose jó tanuló, mellé anyukám túlságosan görcsösen akarta azt, hogy jó eredményeket érjek el, emiatt nagyon sokat veszekedtünk, romlott a kapcsolatunk, nem vette figyelembe, hogy van egy kis betegségem.
Az igazi gondok giminél kezdtődtek el. Egyszer emlékszem volt egy történelem kisérettségi amire rengeteget tanultam még a barátaimmal se mentem le és a végén éppenhogy kettest értem el. Érettségin is épphogy átmentem.
Utána nem sokkal halt meg anyukám kaptam egy kis idegösszeroppanást, depresszióba estem, de a keresztszüleim kisegítettek és elvittek kivizsgálni és ott derült ki, hogy aspergeres vagyok és leszázalékoltak.
Mára már sokat változtam mivel régebben nagyon dadogós most már nagyon ritkán jön elő magabiztosabb lettem, már nem érdekel annyira, hogy ki mit gondol, de az ismerkedésnél kissé feszélyez ez a téma.
Van már külön lakásom főzök, takarítok. Már csak egy társ kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!