Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nahát... A nők mégsem a magas, kigyúrt, gazdag pasikra buknak? Vigyázz, a gyikes férfiak szépen felépített hazugságát omlasztod!
Humor, intelligencia, érzékenység, kedvesség, udvariasság, megvan? Kit ne bűvölnének el ezek a tulajdonságok? És ezeket miért ne birtokolhatná egy SZERINTED csúnya férfi?
2015. nov. 24. 21:36
"mitől van ez?"
Lehet te sem vagy szebb, a tükör görbít mindig a te irányodba a te szemszögedből, mondhatsz akármit így van.
A másik ok a féltékenység.
Mindenkinek van egy ismerőse, aki szerintünk nem elég "jó", de mégis sikeresebb mint te a nőknél, s ez a féltékenységből adódó torzulás.
2015. nov. 24. 21:37
Ez most komoly? mért olyan nehéz elhinni, h a szép lányoknak is vannak érzéseik, van egy egészséges értékrendjük, aminek a tetején nem biztos, h a csini pofi áll...
2015. nov. 24. 21:38
Amúgy nem a világ változott. Egy idő után nem számít minden külsőség, de gyerek vagy még hogy megértsd. Példának annyit tudok felhozni, hogy akit szeretek nem a legszebb nő, de mégis jobban szeretem akármelyik bomba nőnél.
2015. nov. 24. 21:39
Szerintem csak te láttad csúnyának a palit, de valójában teljesen átlagos volt. Ez előfordul. Egy tényleg ronda férfivel tényleg nem állna szóba. Itt vagyok példának én, hiába vagyok kedves, figyelmes, humoros és intelligens, ez semmit sem ér a lányoknál csak azért, mert ocsmány vagyok és alacsony. A külsőm miatt pedig még soha egy lány sem adott esélyt arra, hogy megismerjük egymást.
2015. nov. 24. 21:42
jó vicc! de lehet olyan példa volt amit múltkor láttam ocsmány vékony szeműveges srác top 10 es csajjal követtem őket ameddig be nem szálltak 1 új 3 as bmwbe szerintem ezek is olyanok voltak csak épp gyalog voltak akkor.... nagy logika
2015. nov. 24. 22:02
Én meg folyton állati jópasikat látok ronda nőkkel :(
2015. nov. 24. 22:32
És attól, hogy szép volt a nő, vajon jó társaság, művelt, kedves, pozitív?
Attól, hogy a pasi csúnya, vajon jó társaság, művelt, kedves, pozitív?
Melyik zárja ki melyiket? :)
2015. nov. 24. 22:48
Kapcsolódó kérdések: