Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ismertek olyan pasit, akinek sokáig nem volt önbizalma, nem ment neki a csajozás, aztán megváltozott?
Első, és neked mi okozta ezt, és mikor?
Második, szimplán kíváncsiságból, annak mi volt az oka? :D
7 éve mondhatni tiniszerelem (ő úgy mondta "fellángolás") után elhagyott a volt barátnőm, akkor teljesen magamba zuhantam és 7 évig nem mertem senkivel összejönni pedig volt pár olyan lány akinek okés lett volna és igazából nekem is csak féltem a csalódástól, de elkezdtem szedni egy gyógyszert ami miatt előjött újra a súlyos depresszióm, öngyilkos hajlamok meg a többi "tünet"...és végül elhatároztam hogy nem mehet ez így tovább! több könyvet elolvastam párkapcsolati témában hogy tudjam hogyan szerezzek egy életre társat :) és ezzel a tudással és a saját érzelmeimmel felvértezve elkezdtem megtalálni az igazit és ha minden igaz akkor meg is találtam (pont ezen az oldalon :D)
az a könyv ami nagyon sok kérdésemre választ adott és segített: Garry Chapman: A szerelem pszichológiája
ezt a könyvet mindenkinek el kéne olvasnia meg a többi könyvét az írónak ebben a témában és nem lenne annyi válás azt garantálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!