Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tulsagosan ranyomultam volna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulsagosan ranyomultam volna?

Figyelt kérdés

Van egy lany akit 3 napja ismertem meg, nekem nagyon tetszett es vegulis o kezdett el ram nyomulni, adta alam a lovat ugyhogy elhivtam randizni. Eleg jol sikerult, csaka vegen kelett varjunk 1 orat az esoben a buszra raadasul rosz helyen is szalt le a buszrol mikor elbucsuztunk

(Hazakiseres opcio nem allt rendelkezesre) , 1 oraig setalt haza az esoben, sirt meg minden.

Ennek ellenere ejjelog dumaltunk facen, de ugyerzem , hogy ez mind az en hibam...

Masnap talalkoztunk suliban, es nem volt tul jo kedveben, kicsit ugyereztem, hogy mostmar csak en nyomulok.. Vagy csak szimplan rosz kedvelenne amiatt, hogy a reggel gyalog kelett feloraig setaljos a suliba, mert aki elvitte volna nem volt ott?

2014. máj. 26. 04:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt vele tisztázd. Akár lesz valami, akár nem, csak tőle tudhatod meg a folytatást.
2014. máj. 26. 04:52
 2/4 anonim válasza:
Nem tudom, ezt nem itt kéne megbeszélned idegenekkel, de én a helyedben kicsit igényesebben fogalmaznék. (elrettentő a helyesírásod)
2014. máj. 26. 08:28
 3/4 A kérdező kommentje:
neharagudj, 6 eve elek kulfoldon, es borzalmasan romlik, mert eleg ritkan irok, max beszelek magyarul. meg ugye angol billentyuzet...
2014. máj. 26. 08:37
 4/4 anonim válasza:

Sose tudnám elfelejteni a magyart. Soha! És szerintem sokan gondolják még ugyanezt.

Ami a kérdést illeti, jól tetted, hogy randira hívtad a lányt, és nyugi, a körülményekről NEM te tehetsz. Most vonulj kicsit vissza, de ne engedd el, hanem legyél vele kedves, de ne sajnáld, hanem kicsit viccesen jegyezd meg, hogy reméled a következő alkalomkor egyikőtöknek sem kell majd esőben gyalogolnia. A nyomulást inkább a kedves igyekezet váltsa fel! :)

2014. máj. 26. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!