Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik! Ti milyen okból csinált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti milyen okból csináltok ilyet egy nővel?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel ismerkedési fázisban vagyunk még csak, de eléggé úgy éreztem, hogy jó irányba halad a kapcsolatunk. Egész addig míg legutolsó találkozásunkkor (többen is voltunk, nem csak ketten) olyan távolságtartó volt, mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánt, puszi-puszi, nekem egyik se.(csak nézett) Szerintetek miért változhatott meg ennyire?

2016. dec. 25. 13:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Mit jelent az ismerkedési fázis? Jártok? Vagy csak együtt kávéztatok kétszer a munkahelyi büfében?
2016. dec. 25. 14:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Ennyiből nem lehet megmondani, de ha tippelni kellene, akkor azt mondanám, hogy legnagyobb valamilyen reakciót akar kikényszeríteni, azt várja, hogy te lépj valamit.

Ilyen általában akkor szomott lenni, amikor egyoldalúan megy az ismerkedés, mindig a fiú keresi a lányt, és a fiúnak ebből egy idő után elege lesz. Ilyenkor gyakori reakció, hogy látványosan visszaveszünk, hogy ha akarsz valamit, akkor most már tegyél te érte.

Nem tudom, hogy a ti ismerkedésetekre ez mennyire volt jellemző, de ha igen, akkor jó eséllyel erről van szó.

Ha nem ez volt a jellemző, akkor meg érdemes őszintén (és nem vádlóan vagy aggodalmaskodóan) megkérdezni a fiút, hogy van valami probléma, valamit rosszul csináltál, amit nem vettél észre, vagy csak valami más baja van.

A felek közötti őszinte kommunikáció képessége amúgy is minden normálisan működő kapcsolat alapja, szóval ha tényleg szeretél valamit ettől a fiútól, akkor amúgy se árt ezt elkezdeni kiépíteni.

2016. dec. 25. 14:06
 3/8 A kérdező kommentje:
2# Nagyon köszönöm! 1-es, nem járunk, baráti társaságon keresztül ismerem, nem is munkahelyi a dolog, igazából olyan ismerkedési fázis, hogy ilyen ölelés, apró érintések, stb. voltak, csók az még nem. Nem olyan nagyon rég óta ismerem.
2016. dec. 25. 14:09
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Ha nézett, akkor én is arra tippelek, mint az előttem szóló. Várta, hogy te menj oda hozzá. Játszik, és bejött neki, mert most szinte pánikolsz, hogy mi van, és meg fogod keresni. Játszhatsz te is, aztán, ha mindeketten ügyesek vagytok, akkor szépen el is fog halni a dolog, mielőtt igazából elkezdődött volna.
2016. dec. 25. 14:17
 5/8 anonim ***** válasza:
I want to play game! :D
2016. dec. 25. 15:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gondolt arra, hogy te meg ő, legutolsó találkozásotok alkalmával pedig csak szimplán kifelejtett.
2016. dec. 25. 17:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Az előzőekkel ellentétben én kicsit realistább vagyok. Mi pasik, nem szoktunk ilyen gyerekesen játszani. Elég valószínű, hogy képbe került más vagy megtörtént a leggyakoribb ok: Megtudott valamit rólad, ami nem túl pozitív.
2016. dec. 25. 17:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Azt nem hiszem, hogy olyan dolgot tudott volna meg rólam, nincs mit titkolnom előtte. Ha meg más került a képbe, okés, ez is egy lehetséges ok az igaz, csak akkor ezek szerint egyik napról a másikra, ugyanis előtte nap még teljesen más volt velem.
2016. dec. 25. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!