Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik, milyen számotokra egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, milyen számotokra egy ideális aktus? Ki irányít? Miket csináltok? Romantikus vagy vadabb?

Figyelt kérdés

Akár részletesebb válasz is jöhet, hátha ihletet merítek.😀

Köszi a válaszokat! 😊

19L

2016. máj. 12. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mindketten. Hol én kezdem el és ő veszi át, hol fordítva. Mikor hogy. Miket? Először jó hosszas előjáték, amiben elélvez a nő. Most pontról-pontra, nem fogom részletezni.

Aztán a szeretkezés alatt 3-4-5 féle pózt váltunk.

Van hogy finoman kezdjük, finoman fejezzük be, finoman kezdjük, bevadulunk, vagy ezek permutációja. A szex az nem egy előre megírt forgatókönyv. :)

Részletekért keresse fel válaszadóját. :D

2016. máj. 12. 21:00
 2/4 A kérdező kommentje:

Fel is keresem 😊

Köszi

2016. máj. 12. 21:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, hangulatfüggő. Előjáték, amit most nem részleteznék, van amikor kis fincsin, gyengéden csinálom, ha meg olyan kedvem van, akkor kandisznóvá válok. Nàlam minden hangulat kérdése. Egy a cèl: a csajszi élvezze :D

Ha részletesebbre vágysz úgyis keresel.

Amúgy a kérdés célját nem értem :D

2016. máj. 12. 21:47
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

hát ez hangulatfüggő :)

simán előfordulhat, hogy nem hagyom irányítani a páromat, vagy megkérem, hogy kötözzön ki, vagy mindketten irányítunk.

romantikus-vad-perverz-akármi lehet

csináljátok nyilvános helyen :D csak azért ne lásson titeket senki :)

2016. máj. 12. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!