Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok is agyalnak néha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok is agyalnak néha hogy "mi let volna? " egy pasival kapcsolatban, vagy kihagyott lehetőség miatt?

Figyelt kérdés

Nem titok hogy mi pasik hajlamosak vagyunk agyalni egy kihagyott lehetőséget... évek után is! Épp ezt teszem most...

azzal a lánnyal csak néhányszor voltunk együtt egy tanfolyamon, mindig fáradt volt, csendes, "most nem beszélnék" tipus - de jól nézett kis, szép szemei voltak és nagyon aranyos volt, tipikus "falusi lány".

Ez három évvel ezelőtt volt, és nemrég tudtam meg, hogy házasodik.

Persze, eléggé tapasztalt vagyok magammal szemben hogy tudjam, mikor kell kűzdeni egy lányért, és mikor nincs fogalmam sem. Az ő esetében mindig is úgy gondoltam, hogy "ugyan jó lehet, deeee valami extra hiányzik... még ha össze is jöttünk volna, egy hónap után azt kellett volna mondjak, hogy bocsi, én a szenvedélyesebb lányokat kedvelem."

Mégis, kicsit rosszul érzem magam, hogy nem mentem utána, nem írtam utána vagy meg sem próbáltam...

ez a kis monológ csak azért volt, hogy érzékeltessem, mit értek agyalás alatt. Tehát a nők vajon szoktak olyasmit gondolni, hogy esélyt kellett volna adjak, vagy randira kellett volna hívattatnom magamat?

Nem bántam meg, de folyamatosan mondom magamnak, hogy "ugyanmár, a kisújját sem mozdította hogy megismerjen, csak úgy ült ott és "volt", ne legyek már olyan, mint az éretlen kislányok, akiknek csakis és kizárólag a külső alapján választanak pasit. A szép arc nem írhatja felül a belsejét.

2016. dec. 25. 02:14
 1/10 Krukutyán Levente ***** válasza:
100%
Azért zavar, mert így egy lehetőség bezárult, még ha nem is akartál vele élni, de zavar a tudat, hogy most már nem is tudnál, ha akarnál se. Szerintem ez nem nemi, hanem emberi tulajdonság.
2016. dec. 25. 03:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.
2016. dec. 25. 05:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Én nem, bár én úgy gondolom, hogy ha valaki tetszik, annak adom is a jelet eléggé. Ha ő nem akarja észrevenni, akkor lehet, hogy nem kellettem neki, de legalább tettem érte.
2016. dec. 25. 09:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Néha igen, de aztán mindig rájövök, hogy megvolt az oka, hogy nem jöttünk össze. Ha két ember azt nem tudja megbeszélni, hogy elmenjenek együtt randira, akkor semmi keresnivalójuk egymás mellett. Még ha erőszakkal össze is hozná valaki őket, akkor is elég hamar elbénáznák, mert ezek szerint nem tudnak együttműködni (kommunikálni, konfliktust megoldani, stb.)
2016. dec. 25. 09:19
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem nagyon. Türelmetlen vagyok, ha egy férfi tetszett, minden kétséget kizáróan jeleztem ezt neki. Ha nem érdekelte a lehetőség, akkor max szomorú voltam, de legalább megpróbáltam. Ebből kifolyólag nincsenek kihagyott lehetőségeim, én minden kapcsolatomba beleadtam 100%ot így ha tönkrement, akkor tudom, hogy más volt a gond, és békés volt az elválás.

25L

2016. dec. 25. 09:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Velem csak egyszer volt ilyen. Van egy ismerösi körünk, akikkel összejárunk és ez a bizonyos srác számomra új volt, még a nevét sem tudtam egész este, de néhányan már ismerték. Láttam, hogy néz, próbál a közelemben lenni, de nem volt szimpatikus, inkább irritált ezzel és nem is fogott meg benne semmi. A tettek mezejére lépett, leszólított, de növekedett bennem az unszimpátia. Visszautasítottam, kínos volt a helyzet, de ezek után is továbbra nézegetett a bulikban. Én próbáltam őt kerülni, de ez nem nagyon volt kivitelezhető, de egyszer hallottam beszélni. Akkor megváltozott bennem valami, mert rájöttem, hogy sok dologban hasonlítunk és kb ugyanaz érdekli mindkettőnket. Nem adtam neki esélyt, hogy kibontakozzon és gyorsan lekoptattam. Ma már bánom ezt, de annyira sz.r alaknak éreztem magam, nem mentem oda hozzá, és szerintem el is küldött volna ezek után. Azóta több barátnöje is volt és a társaságban is ritkán van jelen.
2016. dec. 25. 10:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon is. Én visszahúzódó voltam mindig és félénk, így nem mertem nagyon jeleket küldeni. Mindig évek után derül ki, hogy ez vagy az odavolt értem egy időben, de hát olyan mereven elzárkóztam, hogy próbálkozni sem mert nálam, pedig....De ez nyilván a természetemből következik.
2016. dec. 25. 10:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem igazán szokott ilyen lenni. Okkal szoktam nem jelezni, hiába tetszik is a pasi, meg annak is megvan a maga oka, ha visszautasítok egy randira hívást.
2016. dec. 25. 16:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, szoktam ilyeneken agyalni, de utána mindig rájövök, hogy okkal nem jöttünk össze, így annyira már nem bánt a dolog.
2016. dec. 25. 16:54
 10/10 anonim ***** válasza:

28N vagyok, én nem nagyon.

Akik addig megtetszettek nekem, amíg a párommal össze nem jöttem, azoknál kb. egyértelmű volt, hogy labdába se rúghatnék (nagyon más típusú-stílusú lányokkal jöttek össze / lányok után ácsingóztak, testbeszédből-viselkedésből érezni lehetett, hogy cseppet sem érdeklem őket stb.)... aki meg leszólított, és normálisan kezdett (értem a normális alatt, hogy nem 25+ évvel idősebb nálam, nem látásra full alkoholista, nem csöves, nem fura arab, nem drogos, nem csak szexet akar vagy nem ezek tetszőleges kombinációja), az aztán olyan bunkó lett kb. a 3. mondatában, hogy ha rágondolok, akkor inkább megkönnyebbülök, hogy könnyen tudtam volna szabadulni tőle, abba meg bele sem merek gondolni, milyen lett volna a kapcsolatunk :D.

Nem azt mondom, hogy nem lett volna ilyen alkalom az én életemben, de nem így jött össze.

2018. febr. 21. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!