Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lent leír kettő lehetőség közül melyik a célravezetőbb? milyen tapasztalataitok vannak a dologgal kapcsolatban?
Jobb az elején közölni a lánnyal/fiúval hogy tetszik neked és esetleg többet szeretnél tőle vagy célszerű várni amíg ő is ad valami jelet?
nem totálisan ismeretlen emberek között értem.
arra gondolok h ismeritek egymást,nem vagytok sülve-főve együtt csak néha dumáltok és ha egyszer csak azt veszed észre h (az én esetemben) tetszik a lány akkor rögtön megmondod neki vagy vársz még "valamire"
nálam volt már ugy hogy az elején megmondtam de volt már olyan is h vártam és a végén tényleg már csak barátként tekintett rám és nem tudom eldönteni h melyik a jobb megoldás.
22/F
Valahol a kettő között. Nem vallomást kell várni a lánytól, meg nehezen megfejthető jeleket. Ha ő is keres és elfogad egy-két meghívást, akkor te is szimpatikus vagy neki. Ha vevő a flörtre is, akkor már csak elrontani tudod.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!