Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha nőként folyton poénkod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha nőként folyton poénkodok illetve nevetek?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy sokszor inkább a nagyon komoly nőknek van barátjuk és ha valaki nőként viccelődik teljesen máshogy van megítélve, mintha férfiként viccelődne. Így is találhatok olyat, aki nőként tekint rám illetve vonzódik hozzám?
2016. dec. 15. 00:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Persze. sak tudod,úgy mind a nők részéről, úgy a férfiak részéről egy amcsi filmből szedett ideál van felállítca. És követik, aztán nyavajognak, mert a franc sem kellene nekik. Aztán úgy későn rájönnek, hogy mit is akarnak úgy legbelül. Csak az késő lessz. Amúgy meg pl. nem nyomulni akarok. De én bírom az ilyen lányokat, sőt! Az ilyenek nálam előnyben, mivel én is ilyen vagyok szóval a zsák a foltjára...
2016. dec. 15. 01:03
 2/10 A kérdező kommentje:
Értelek. De olvastam valahol, hogy állítólag az férfias viselkedés....És hogy akkor csak haver csajszi leszel, de barátnő nem.....
2016. dec. 15. 01:08
 3/10 A kérdező kommentje:
Véletlenül írtam ki egyébként kétszer.
2016. dec. 15. 01:21
 4/10 Krukutyán Levente ***** válasza:
Hát egyáltalán nem gáz, ha még vicces is vagy és nem alpári poénokkal. Sőt kifejezetten előny.
2016. dec. 15. 02:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Az én tapasztalatom az,hogy kevés olyan lány van akinek tényleg jól áll ez a poénkodós stílus,általában vagy erőltettet és idegesítő mintsem vicces.

Az,hogy te melyik vagy nem tudom,de ha állandóan poénkodsz és röhögcsélsz mindenen,mindenkivel az kicsit visszatetsző lehet úgy gondolom.

2016. dec. 15. 07:27
 6/10 A kérdező kommentje:
Azért nem állandóan, ha olyan helyzet tudok komoly is lenne. Pl. Munka közbe, stb. Csak hát általában szeretek nevetni.........
2016. dec. 15. 09:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem gáz szerintem. Én is ilyen nő vagyok, és eddig még jöttek a pasik. Na de fordítva már sokkal nehezebb, amikor a pasi görcsöl mindenen, mert azt meg te nem fogod tudni tolerálni.
2016. dec. 15. 10:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem gáz amíg tudod mikor lehet és mikor nem. Ne csapjon át bunkó ciccelődésbe, és harsány nevetésbe, tudod mikor azt mondják hogy röhög mint akit baszni visznek...
2016. dec. 15. 11:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Kár hogy felénk nem ilyen lányok/nők élnek.
2016. dec. 15. 22:31
 10/10 A kérdező kommentje:
8-as: Ismerem az olyat, engem is idegesít.... Nem olyan vagyok.
2016. dec. 16. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!