Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb ha nem keressük folyton a másikat, hogy legyen kicsi hiány érzete?
Figyelt kérdés
Arra gondolok ezzel, hogy többet lehet rontani azzal, ha naponta többször érdeklődöm, mintha nyugodtan végzem a dolgom és csak ha van egy kis idő akkor keresi az ember a másikat?2016. aug. 27. 01:44
1/5 anonim válasza:
Hogy értve?
Hogy pl nem találkoztok minden nap?
Ezt nagyon jól látod, így van ideje mindkettőtöknek önmagatkra, családra, barátokra.
Vagy hogy nem beszéltek minden nap?
Minden nap egy kicsit szerintem minden kapcsolatban szükséges beszélni! Sőt! Egészséges! A friss infókat, a friss élményeket jó megosztani azzal az emberrel, aki fontos nekünk! Aki nem figyel a másikra, az nem is szereti igazán!
2/5 A kérdező kommentje:
Az első variációra gondoltam. Azon belül is, hogy nem találkozom, vagy írok neki üzenetet a nap több időszakában is. Én úgy érzem hamar egymásra unhat két ember ha folyton csak írogatnak egymásnak.
2016. aug. 27. 02:09
3/5 anonim válasza:
Én utàlom a játszmázást. Idegesít. A férjem 10kor elköszönt 2kor már sms-t írt. Nincs nap, hogy ne írnánk vagy beszélnénk többször. Azóta sem. Aztán mégis működik. Mert magunkat adjuk.
4/5 Fish1 válasza:
Szerintem kell a személyes tér és szabadság egy kapcsolatban is. Ez alatt azt értem, hogy nem csüngünk folyamatosan a másik nyakán.
A naponta sokszori érdeklődés lejöhet ellenőrizgetésnek is.
5/5 anonim válasza:
Ha te vagy a férfi, és ő a nő, akkor mindenképpen jobb. A naponta többször viszont akkor is túlzás, ha te vagy a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!