Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért cikiznek folyton hogy én alacsony vagyok a barátomhoz?
Nem a magassága miatt vagyok együtt vele, és tény hogy nem szeretem a magassarkú cipőket, így egy sima balerinában pl a válláig érek.
Sokan mondják hogy ez így egészségtelen, hordjak magassarkút, mert fájni fog a háta.... Elvben úgyis 'elvárás' hogy a pasi legyen magasabb. És pl fekve meg nem tökmindegy ki milyen magas?
Marhaság, volt 152 centis párom (180 felett vagyok), magassarkúban is a vállamig ért, de mivel műtötték a bokáját, így általában lapos cipőt hordott...
A hátam pedig maximum attól fájdult meg, ha túl kemény volt a szex, nem attól, hogy lehajoljak hozzá :D
Megkérdezhetem a magasságotokat? :D
Engem kíváncsivá tettél, hogy mi az a hatalmas különbség
Egyébként ne foglalkozz más véleményével, irigyek rád. :)
Az pite. Nekem volt 30-32 centi különbség is exemmel. Mondjuk emiatt tudom,hogy számí az ágyban:D
Ne foglalkozz velük.
Áh, eddig az volt a baj ha túl magas a csaj, most már ha túl alacsony.
Én is barátom válláig érek csak nekem nem szokták említeni a magassarkút mert alapból 178 centi vagyok (ő meg 200).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!