Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzitek furcsának? Minden lányra többen nyomulnak, de mégis egyedülállóak
Mi a furcsa ebben?
Mondok valamit, ami még furcsább lesz neked, hogyha ezen meglepődtél...
A lányoknál többen próbálkoznak, de általában csak a jelentkezők közül választanak, azért még mindig kevesebb az olyan lány, aki aktívan kezdeményez, ha megtetszik neki valaki.
Míg fiúk pontosan olyan lányoknál próbálkozhatnak, amilyennél akarnak, tehát szabadabban tudnak választani, nincsenek lekorlátozva X lányra, hogy akkor most csak közülük választhatnak.
jól írták az előzők. annyival egészíteném ki h rendszerint sok lánynak hatalmasak az igényei: legyél jóképű, sármos, sportolt, de egzisztenciád sem baj ha van lakásod, kocsid, de ne legyél alkesz, meg drogos stb.
miközben ő mit nyújt: bulizik minden héten, iszik, cigizik stb.
Jó ez nagyon nagy általánosítás amit írtam, de sok esetben sokkal többet várnak el egy férfitól, mint amit ők tudnak neki nyújtani ( a szexen kívül)
Ha ez így lenne, minden lány szingli lenne. Úgy tűnik mégis egyeznek az igények, mert nem Dubaiban vagyunk, nem ottani átlagkeresettel, és mégis vannak párok...
Áruljátok már el konkrétan, hogy hol van ez a sok egyedülálló csaj!?
Mert akikre én rámozdulok, eddig mindig foglaltak voltak. Vagy több éve van már pasijuk, vagy házasok.
Mondjuk én élőben ismerkednék, és nekem a ránézésre is kedves, normális csajok jönnek be. :(
akik ennyire leszóltak, próbáljanak már egy kicsit is túllátni női mivoltukon, és essen már le nekik, hogy milyen elvárásokat támasztasz egy férfi elé?
majd gondolj már bele, hogy ezt pl te hogyan érnéd el?
Nem. En egyedullalo,kulonleges szemelyiseg vagyok es ennyi.
(Egyedulallok a helyes ragozas, amire te gondolsz)
Es nem fura, mert attol, hogy valakinek o bejon, nm biztos, hogy neki tetszik barmelyik. Csak azert, hogy legyen valakije, alljon ossze elsovel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!