Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj ha ennél többet várok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha ennél többet várok egy új kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Tényleg nem tudom bennem van-e a hiba, elvégre nagyon friss az ismerettség. Megismertem egy lányt neten keresztül, már akkor is egy komoly csajnak tűnt. Első találkozón még szimpi volt, értelmes, lehet vele miről beszélgetni, viszont mikor a hét közepén azért jelentkezett munkaidőben, hogy fikázza valami ismerősét az kissé furcsán vette számomra ki magát, elvégre még nem vagyunk olyan közeli, bizalmi viszonyban. Ezt valami régi barátnőjének elsírhatta volna. A második találkozón már kifejezetten zavart ez a túl komoly, karótnyeltsége, próbáltam neki programokat javasolni, de ez se jó, ahhoz sincs kedve, jaj, oda csak nagy társaságba.. hát jó ismét beültünk és nyavalyogtunk az élet nagy kérdéseiről. Igazából nagyon elrontotta a jókedvem, egy bulit is lemondtam, hogy vele találkozzam és kb. csak az lebegett a szemem előtt, hogy a haverjaimmal most milyen jól szórakoznék. (Vagy azzal a fülig érő szájú lánnyal, aki megszólított aznap minket..)

Szóval én azt várnám, hogy egy friss kapcsolatban jól érezzem magam a másik társaságában, én jobban szeretek első körben sokat nevetni a másikkal, és utána lelkizni.

Szerintetek hallgassak a megérzéseimre, vagy túl gyorsan ítélkezek? Egyelőre egy energiavámpírnak látom szegény lányt.

2016. dec. 13. 12:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Amúgy bemutathatnád. :) Nagyon örülnék egy olyan barátnőnek, aki nem nyeherészik meg vihorászik, meg csak pláza butikokat lehet vele túrni, hanem leülni "az élet nagy kérdéseiről" beszélgetni.
2016. dec. 13. 15:24
 12/12 A kérdező kommentje:

9-es, tudom nem mentség, de életemben nem hozott össze a sors olyan nővel, aki pár találkozás után elém állt volna, ha meggondolta magát. Ugyanígy, nem válaszol, lassan válaszol, jaj, most beteg a macska, elutazom.. stb. Ugyanakkor legalább én sem ítéltem el emiatt soha senkit, mert szerintem is piszok nehéz magyarázkodni, jellemhuszárkodni, pláne, ha még nem is történt köztünk semmi, csak láttuk egymást 1x-2x.

Persze emelem a kalapom a kivételek előtt!

10, lehet, hogy igazad van, elgondolkodom rajta! De valahol nagyon rossz ómen, hogy már most ekkora tehernek érzem őt.

2016. dec. 13. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!