Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj ha ennél többet várok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha ennél többet várok egy új kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Tényleg nem tudom bennem van-e a hiba, elvégre nagyon friss az ismerettség. Megismertem egy lányt neten keresztül, már akkor is egy komoly csajnak tűnt. Első találkozón még szimpi volt, értelmes, lehet vele miről beszélgetni, viszont mikor a hét közepén azért jelentkezett munkaidőben, hogy fikázza valami ismerősét az kissé furcsán vette számomra ki magát, elvégre még nem vagyunk olyan közeli, bizalmi viszonyban. Ezt valami régi barátnőjének elsírhatta volna. A második találkozón már kifejezetten zavart ez a túl komoly, karótnyeltsége, próbáltam neki programokat javasolni, de ez se jó, ahhoz sincs kedve, jaj, oda csak nagy társaságba.. hát jó ismét beültünk és nyavalyogtunk az élet nagy kérdéseiről. Igazából nagyon elrontotta a jókedvem, egy bulit is lemondtam, hogy vele találkozzam és kb. csak az lebegett a szemem előtt, hogy a haverjaimmal most milyen jól szórakoznék. (Vagy azzal a fülig érő szájú lánnyal, aki megszólított aznap minket..)

Szóval én azt várnám, hogy egy friss kapcsolatban jól érezzem magam a másik társaságában, én jobban szeretek első körben sokat nevetni a másikkal, és utána lelkizni.

Szerintetek hallgassak a megérzéseimre, vagy túl gyorsan ítélkezek? Egyelőre egy energiavámpírnak látom szegény lányt.

2016. dec. 13. 12:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Ha már most energiavámpír akkor pajtás tipli!
2016. dec. 13. 12:17
 2/12 anonim ***** válasza:
56%
Inkább a fülig érő.
2016. dec. 13. 12:21
 3/12 anonim ***** válasza:
Hallgass a megérzéseidre.
2016. dec. 13. 12:34
 4/12 A kérdező kommentje:
Fú, de most mit mondjak szegénynek?:-/ Írogat továbbra is, én meg nem igazán keresem csak reagálok rá. Hátha veszi a lapot, mert amúgy nem szeretném megbántani. Hogy is venné ki magát, ha a tudtára adnám, hogy csinos, okos nő, de nekem túl savanyúuborka?
2016. dec. 13. 12:38
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem kell ezt megmondani. Meg ezt a hulye jatszmat se csinalni. O addig is remenykedik.

Mondd meg,hogy figyuuu,ugy erzed, nem illetek ossze, nem szereted folytatni. Nem kell tulragozni.

2016. dec. 13. 12:43
 6/12 anonim ***** válasza:

Én ugyan nőből vagyok, de én is utálom az ilyen állandóan vinnyogó, panaszkodó, negatív embereket (nemtől függetlenül). Nem arról van szó, hogy komoly problémák esetén ne hallgatnék meg valakit, de az a mindennapos "ez is szar, az is szar, ő meg egy szemét mert nem mosogatott el" típusú, ok nélküli, felesleges panaszkodás totál kiborít! Menekülj!

"de most mit mondjak szegénynek?" - Mondd meg neki, hogy nem érzel iránta semmit és nem akarod folytatni. Legfeljebb majd pár hétig panaszkodik az összes ismerősének, inkább őket sajnáld... :D

2016. dec. 13. 13:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Nézd, ő a bizalmába fogadott, ergo kicsit jobban megnyílt előtted milyen is ő valójában. Semmi baj nincs azzal, ha ez neked nem jön be. Tovább kell állni, mert ő is inkább egy hasonló, adott esetben "fikázódós" kaliberű fószer mellett tudna igazán sziporkázni, te meg találj magadnak olyat, aki komoly vagy az élet nem ezen a szintjén rezeg.
2016. dec. 13. 13:49
 8/12 A kérdező kommentje:

"Nézd, ő a bizalmába fogadott, ergo kicsit jobban megnyílt előtted milyen is ő valójában."

Igen, talán ezért is érzem magam szrul és bizonytalanodtam el, hogy nem én hozok-e túl hirtelen döntéseket? Mert amúgy tényleg jó volt az első találkozó, értelmes és lehet vele sok mindenről beszélni, de összességében mégis túl komolynak és negatívnak érzem. Engem sokkal jobban vonzanak a vidám emberek, akik mindennek tudják a mókás oldalát látni és építkezünk egymásra a hülyeséggel.:D Itt meg úgy érzem, hogy én erőlködöm, ő meg csak lefelé húz.

2016. dec. 13. 14:30
 9/12 anonim ***** válasza:
51%

"Hátha veszi a lapot, mert amúgy nem szeretném megbántani. Hogy is venné ki magát, ha a tudtára adnám, hogy csinos, okos nő, de nekem túl savanyúuborka?"

Ja, furi lennél, ha érett, határozott, őszinte férfiként viselkednél. :\

2016. dec. 13. 15:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem mindig ilyen, csak most összejöttek a dolgai és jól esik, hogy kibeszélheti. Adj még egy esélyt. Mondd el neki, hogy szeretnéd, ha kicsit lazítanátok és beszélnétek másról/ csinálnátok mást. Ha nem hajlik rá, akkor tényleg ilyen, de legalább biztosan tudod és igazságtalan ítélkezés nélkül zárhatod le vele.
2016. dec. 13. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!