Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek érdemes újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes újra ráírnom erre a lányra? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Idén, még február-március környékén randiztam egy lánnyal, akit a neten ismertem meg. Háromszor találkoztunk. Tök jól éreztük magunkat. Aztán negyedszerre áthívtam magamhoz a házunkba, hogy főzök neki vacsit, filmezzünk, és aludjon nálunk (szüleim elmentek pár napra vidékre). Egy-két napig nagyon lelkes volt, de az utolsó pillanatban lemondta, és nem jött el. Azt írta, hogy "ő nem áll készen még egy ilyen komoly kapcsolatra". Írtam neki, hogy nem muszáj komolyan lennie, lehet laza is. Azóta, hiába írok neki, nem is válaszol... már vagy május óta nem beszéltünk, pedig nagyon hiányzik... kb. 3 hónapja írtam neki részegen (nem kellett volna), hogy írja meg, hogy mit rontottam el... látta az üzenetemet, de arra sem válaszolt. Nagyon hiányzik, határozottan érzek iránta valamit. Szerintetek mit tegyek? Írjak neki, vagy hagyjam a fenébe?

2016. dec. 12. 21:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

3 tali után a srác már nem bír magával nagyon meg akarja dugni, és mindegy neki, hogy kapcsolat lesz e belőle, csak a szex legyen meg. Nem is csodálkozom, hogy lelépett a csaj. Pont azért vesztegetett rád 3 randit, mert ő kapcsolatot akart, nem csak szexet.

És itt vannak olyan pasik, akik szerint a kérdező normális, a csaj meg hülye? Meg is érdemlitek, hogy nincs nőtök.

Én sem reagálnék. Ha a csaj hiányzik, és kapcsolatot szeretnél, hívd el randizni minden bocsánatkérés nélkül, és írd mellé, hogy a látszat ellenére ő fontos neked.

Valami megmosolyogtatót még írhatsz mellé.

2016. dec. 13. 06:52
 12/19 anonim ***** válasza:

" Írtam neki, hogy nem muszáj komolyan lennie, lehet laza is. "

/o\

2016. dec. 13. 12:36
 13/19 anonim ***** válasza:
58%
#10: Ez akkor működik, ha a nő is akarja. Viszont: 1. Nekem sajnos volt bőven tapasztalatom ilyen nőkkel, hónapokig jártuk körbe a nagy semmit, mert akármit tettem, nem akartak megbízni bennem. Ezek után én az ilyeneket energiavámpíroknak tartom, felőlem mindenki szánhat rájuk egy rakás energiát, időt, pénzt, amit csak akar, én nem fogok. Az ilyenek legtöbbször csak nyafognak, hogy nekik milyen rossz, te próbálod elérni, hogy bízzanak benned és önmagukban, aztán amikor úgy látod, hogy már kezd alakulni valami, akkor megint kezdheted elölről. Az ilyen embereknek nincs stabil énképük, normális önértékelésük, és rendszerint tehetsz akármit, a nagy semmi lesz a végeredmény. 2. A nőknek nem "férfiként" kellene viselkedniük, hanem emberként, méghozzá felnőtt emberként. Ha nem mondják el, hogy mi a bajuk - pl. jelen esetben miért gondolta meg magát a csaj, mitől ijedt meg -, akkor ne várják már el azt, hogy bárki kitalálja a gondolataikat. Sajnos sok nőnek még mindig nehéz felfognia azt, hogy így nem működik a kommunikáció. Másrészt meg ha a férfinak vannak félelmei, gátlásai, akkor a nők 99%-ban azt fogják mondani, hogy ez nem az ő gondjuk, oldja meg, ahogy tudja. Jé, minő meglepetés, hogy még mindig működik a kettős mérce, vagyis ha úgy akarom, akkor a nő egyenrangú, meg nincsenek nemi sztereotípiák/feladatok, ha meg úgy akarom, akkor a nő mégiscsak gyengébb, aki pátyolgatni kell, és még huszonévesen is küzdjön azért a férfi, hogy egészséges önbecsülést kaparjon össze magának a nő. Őszintén megmondom, nekem hányingerem van már attól, hogy ennyi önbizalomhiányos és betegesen rettegő nőt kellene pátyolgatni, hónapokat szánsz arra az életedből, hogy szíved-lelked kitéve bizonygatod nekik, hogy de igen, ők értékesek, folyamatosan csak picsognak, hogy jaj, nekik milyen rossz, mert senkinek nem kellenek, de ha közeledni akarsz hozzájuk, akkor egy meghívást is elutasítanak, vagy ha kicsit személyesebb dolgokat kérdezel tőlük, akkor szó nélkül tipliznek, mert biztosan valami gonosz férfiember vagy, mert anyuci megmondta, hogy minden pasi disznó, és rettegni kell tőlük. Senki nem várhatja el, hogy egy férfi hónapokig vagy évekig küszködjön egy sérült önbizalmú ember megnyerésén, ami vagy sikerül, vagy nem, és még ha sikerül is, akkor is rohadt fárasztó mind lelkileg, mind fizikailag, hogy pl. egy kapcsolatban is folyamatosan a férfi tartsa szinten a nő önbizalmát, aki egyébként gyakran még egy jól működő kapcsolatban is azon agyal, hogy úgyse vagyok elég jó, meg biztosan el fog hagyni a barátom. Jellemző módon az itteni frusztrált nők mindent nőgyűlöletnek és a saját személyük elleni támadásnak fognak fel, ami nem arról szól, hogy a nőket kell piedesztálra emelni, és mindent el kell tűrni nekik, mert az nem számít nekik, hogy a férfi rámegy-e arra, hogy egy durván önbizalomhiányos nőre mennyi időt és energiát pazarol el sokszor értelmetlenül.
2016. dec. 13. 12:54
 14/19 anonim ***** válasza:
58%
#11: Mi olyan meglepő abban, hogy 3. randi után valaki többet akar? Normális, érett nők ilyenkor már el tudják dönteni, hogy le akarnak-e feküdni a kiszemelt férfival, vagy nem. És nincs abban semmi rossz, ha ilyenkor egy férfi felveti azt, hogy ebből ne csak beszélgetés legyen, hanem esetleg szex is. Nem hinném, hogy egy épeszű nő ne fogná fel, hogy mi következik, ha már 3 randin túlestek, szerintem nem olyan nagy meglepetés ez, hogy világgá kelljen szaladnia emiatt bárki is. Arról nem is beszélek, hogy ha a csaj nem állt készen egy komoly kapcsolatra, akkor mi a francnak találkozgatott ennyit a kérdezővel? Ha nem áll készen egy komoly kapcsolatra, akkor mégis mire áll készen? Ha nem állok készen, akkor nem megyek el vele 3x randizni, nem mondok igent arra, hogy meghív valaki magához. Mégis még hány hónapig kellett volna győzködnie a kérdezőnek a csajt, hogy el tudja dönteni, mit is akar? Ha a csaj nem akart komoly kapcsolatot, akkor kétféle dolgot akarhatott: szexet vagy semmilyen kapcsolatot. Ha semmilyen kapcsolatot nem akart, akkor meg minek találkozott a kérdezővel? Egy felnőtt nőről beszélünk, tudja már eldönteni, hogy mit akar, amúgy meg egy magát értelmesnek tartó nő szerintem tudhatja, hogy 2-3 randi után mi szokott következni, ezt legfeljebb csak az agyatlanul rettegő nők és a cimboráik magyarázhatják úgy, hogy juj, szörnyű dolog, ki akarta használni a nőt a csávó, holott csak úgy gondolta, próbálkozhat, mert jól megvoltak a csajjal 3 randi alatt. Az, hogy a kérdező tovább akarta gombolyítani a kapcsolatot, és át akart térni egy másik szintre, teljesen normális dolog érett, felnőtt emberek között, akik feltételezik egymásról, hogy vonzódnak egymáshoz. Ha valaki beszarik, az nem a másik fél hibája. És még egyszer mondom, ha a csaj azt mondta, hogy nem áll készen egy komoly kapcsolatra, akkor mégis mire állt készen, és miért találkozgatott a kérdezővel?
2016. dec. 13. 13:06
 15/19 anonim ***** válasza:

A csajnak az nem tetszett, hogy a srác beérte volna annyival is, hogy csak megdugja. Tehát ő egy a sok közül. Senkinek nem kötelező szexelnie soha. Szólt is a csaj, hogy neki hamar van a harmadik randin. Most kb 6 óra után ami 2 randi jóesetben, nehogy már ki kelljen jelentenie, hogy akar valamit a másiktól, es gyorsan pecsételjék meg szexszel is, mert szerinted így illik.

A csaj felnőtt volt, lerázta a srácot, akinek a csaj elég lett volna csak szexre is. A srác az, aki nem felnőtt módon állt a dologhoz, komoly kapcsolatba és lazába is belement volna, csak dughasson.

Egy csaj sem fog leállni egy olyan pasival, akinek ő csak egy a sok közül.

Amúgy nem tudom ki írta, hogy a csaj megijedt. Szerintem nem ijedt meg. Egyszerűen csak nem akart szexelni és lemondta. Nem félelemből. Egy normális srác, akinek kell a csaj, nem szervezi a 3. Randit a lakására, hanem esetleg felhívja magához a csajt a randi után, vagy utal rá, hogy szexelne, és megvárja, hogy a csaj dönthessen.

Hangsúlyozom nem a gyors szex a gondom. Mindenki akkor szexel, amikor úgy érzi. De elvárni, hogy a csaj dőjjön már hanyatt a harmadik találkozón nevetséges. Ha nem tudtad elérni, hogy a harmadik randin le akarjon veled feküdni, béna voltál, több időt kellett volna hagynod neki, hogy meggyőzd, csak ő kell neked, mert különleges.

2016. dec. 13. 13:38
 16/19 anonim ***** válasza:
Amúgy ki mondta, hogy pátyolgatni kell a nőket? Ha csak ilyeneket fogsz ki, veled van a baj. Pasiban is rengeteg a nyavajgó, de csak az ostobák szánnak rájuk hónapokat. Ha te választod és már az elején ilyen, nem értem mit csodálkozol, hogy hónapok után ilyen marad. Ha a nők az első randikon kapnák a pofonokat az erőszakosabb férfiaktól, eszükbe nem jutna kapcsolatot kezdeni velük. Ők normálisnak látszó emberekkel állnak össze, de te már az elején tudod, hogy sajnáltatja magát, mégis vállalod a szemetes szerepét..
2016. dec. 13. 13:43
 17/19 anonim ***** válasza:
#15: Látom, a szövegértelmezés nem az erősséged. 1. Háromszor randiztak, a kérdező 4. alkalomkor hívta át magához a csajt. 2. Ha valaki többször randizik egy faszival (és valóban RANDI, nem csak haveri találkozgatás), akkor ezzel a nő is kimutatja, hogy többet akar, hiszen evidens, hogy egy randi attól randi, hogy a férfi közeledik a nőhöz. Szexelni nyilván nem kötelező, de ha valaki folyamatosan randizgat valakivel, akkor azt sugallja, hogy esélye van egy kapcsolatnak, aminek bizony része a szex is, hiába tagadják a frigidek. 3. A csaj először belement, hogy kettesben legyenek, utána visszakozott. Ekkor még nem írta neki a kérdező azt a bizonyos félresikerült mondatot, tehát ebből az következik, hogy a csaj vagy megijedt, vagy eleve hazudott az együttléttel kapcsolatban. Rosszabb esetben olyan buta, hogy nem is tudta, mire mond igent. 4. "Egy normális srác, akinek kell a csaj, nem szervezi a 3. Randit a lakására, hanem esetleg felhívja magához a csajt a randi után, vagy utal rá, hogy szexelne, és megvárja, hogy a csaj dönthessen." Mert így nem volt a csajnak választási lehetősége, ugye? Csak akkor van választási lehetősége, ha randi után hívják fel szobára? Ezt te sem hiheted komolyan. Szerintem ha megkérdezel épelméjű, felnőtt nőket, a 3. randi után már azért csak tudnak annyit, hogy megbíznak-e a srácban annyira, hogy lefeküdjenek vele. Ez nem erőszakoskodás, nem kihasználás, nem csak egy a nő a sok közül, rendszerint azért már a 3. randi környékén van szex. Max. a frigideknél, súlyosan önbizalomhiányosoknál stb. nem, de ők nagy valószínűséggel úgyse oldódnának fel soha, akármennyit is várna a férfi. (Amúgy csak megkérdezném, miért is lenne köteles várni a férfi sok-sok hónapokat egy olyan nőre, aki maga sem tudja, hogy kellene-e neki a srác, vagy hogy egyáltalán közel tud-e magához engedni bárkit is. Lehet akármilyen értékes egy nő, nagy valószínűséggel nem sok férfi fog hónapokat várni arra, hogy a nő legalább egy kicsit közel tudja-e engedni őt magához. És most nem a dugásról van szó, hanem arról, hogy megbízik-e benne, a legtöbb ilyennek évekig is bizonygathatnád minden nap, hogy ő szép, csinos, szerethető stb., ugyanezt eljátszhatnád minden nap, életed végéig, mert legtöbbször nem változnak meg.) 5. A kérdező nem várta el a csajtól, hogy dőljön hanyatt, meghívta magukhoz, a csaj meg először igent mondott. Ha értelmes felnőtt nőről van szó, akkor nyilván tudta, hogy mire mond igent, senki nem nyomott pisztolyt a tarkójához. 6. Honnan tudod, hogy a csajnak 6 óra után kellett volna döntenie? 3 randijuk volt addig, plusz előtte is valószínűleg beszélgettek, meg valószínűleg a randik között is. De ha egy épelméjű ember elmegy a 3. randiig valakivel, akkor joggal feltételezhető, hogy azért ment el addig, mert döntött, hogy enged a férfi közeledésének. Én nem hiszem, hogy egy átlagos, normális embert ez olyan borzasztó dilemma elé állítana. A képlet nagyon egyszerű: ha nem érdekel az illető, vagy nem akarok tőle semmit, akkor nem randizok vele háromszor is. Ezek után nincs miről beszélni.
2016. dec. 13. 18:48
 18/19 anonim ***** válasza:
#16: Ez a nyuszika és a sapka esete. Ha esélyt adsz egy ilyennek, akkor nyomi vagy, ha nem adsz esélyt, akkor meg te is beképzelt, mocskos disznó vagy, mint az összes többi hapsi, aki csak mellőzi a csajt, és jól belerúg, ahelyett, hogy megpróbálná őt megismerni. Szóval akárhogy cselekszel, mindenféleképp te vagy a "hibás".
2016. dec. 13. 18:53
 19/19 anonim ***** válasza:

Senki sem mondta, hogy hónapokat kell várni, sarkítod a dolgokat. En azt mondom, hogyha a csaj korainak érzi, akkor korai. Fel sem róhati neki, hogy nem akar szexelni, miért is kellene.

Szerintem a randizás arról szól, hogy negismered a másikat. Ha már eléggé megismerted, szimpatikusnak és vonzónak tartod, kialakul a kapcsolat, és a szándék, hogy járj vele. Előtte épp, hogy csak érdekel. Aztán jöhet a szex.

A csaj nem vert át senkit, mert azzal, hogy felmegy a lakására, nem ígér szexet. Ez minden normális ember tudja, ez az alap. Sajnos sokan gondolják, hogy ez már ígéret a szexre. Nyilván közben beugrott neki, hogy a srác szexre számít, ezért mondta vissza, teljesen tisztán, hogy véletlen se okozzon csalódást és ne kerüljön kellemetlen helyzetbe. Mikor kibukott, hogy a srácnak mindegy milyen kapcsolata lesz vele, lekoptatta.

Igen. Az ismerkedéses randizást részt szex követi, de a lányok ezt az utánra rakják, ha már együtt vannak a sráccal. Te kihagysz egy lépcsőfokot, ahogy sok srác, arra hivatkozva, hogy passzolnak e az ágyban az igények.

Ez úgy baromság, ahogy van. Szexben össze lehet csiszolódni, ezért a lányok kapcsolatban szexelnek, nem pedig előtte.

Ahol tévedsz, az az egy lépcsőfok kihagyása, ami nálunk természetes.

Egyébként 3 randi borzasztó kevés ahhoz, hogy eldönthesse az ember, hogy akar e kapcsolatot a másikkal.

Abszolút nem vagyok frigid, mégis ez a véleményem. A nők kapcsolaton belül szexelnek leginkább, ezt felnőtt fejjel tudhatnád. Nehéz megfogni egy jó csajt csak szexre, a kérdezőnek sem ment, és azok alapján, hogy áldozatnak állítod be magad, szerintem neked sem megy.

Én is elbizonytalanodnék egyébként, hogy mit akar attól a pasitól, akinek ilyen sürgős megfektetnie.

Ha pedig a csaj bizonytalan volt előtte is, az azt jelenti, hogy a kérdező béna, csak nem sorolta fel, vagy nem is tudja, hogy mi miatt bizonytalan a csaj.

Kérdező csókolóztatok a randikon? Átölelted, simogattad? Ez kölcsönös volt, kezdeményezte ő is?

2016. dec. 13. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!