Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes újra ráírnom erre a lányra? (részletek lent)
3 tali után a srác már nem bír magával nagyon meg akarja dugni, és mindegy neki, hogy kapcsolat lesz e belőle, csak a szex legyen meg. Nem is csodálkozom, hogy lelépett a csaj. Pont azért vesztegetett rád 3 randit, mert ő kapcsolatot akart, nem csak szexet.
És itt vannak olyan pasik, akik szerint a kérdező normális, a csaj meg hülye? Meg is érdemlitek, hogy nincs nőtök.
Én sem reagálnék. Ha a csaj hiányzik, és kapcsolatot szeretnél, hívd el randizni minden bocsánatkérés nélkül, és írd mellé, hogy a látszat ellenére ő fontos neked.
Valami megmosolyogtatót még írhatsz mellé.
" Írtam neki, hogy nem muszáj komolyan lennie, lehet laza is. "
/o\
A csajnak az nem tetszett, hogy a srác beérte volna annyival is, hogy csak megdugja. Tehát ő egy a sok közül. Senkinek nem kötelező szexelnie soha. Szólt is a csaj, hogy neki hamar van a harmadik randin. Most kb 6 óra után ami 2 randi jóesetben, nehogy már ki kelljen jelentenie, hogy akar valamit a másiktól, es gyorsan pecsételjék meg szexszel is, mert szerinted így illik.
A csaj felnőtt volt, lerázta a srácot, akinek a csaj elég lett volna csak szexre is. A srác az, aki nem felnőtt módon állt a dologhoz, komoly kapcsolatba és lazába is belement volna, csak dughasson.
Egy csaj sem fog leállni egy olyan pasival, akinek ő csak egy a sok közül.
Amúgy nem tudom ki írta, hogy a csaj megijedt. Szerintem nem ijedt meg. Egyszerűen csak nem akart szexelni és lemondta. Nem félelemből. Egy normális srác, akinek kell a csaj, nem szervezi a 3. Randit a lakására, hanem esetleg felhívja magához a csajt a randi után, vagy utal rá, hogy szexelne, és megvárja, hogy a csaj dönthessen.
Hangsúlyozom nem a gyors szex a gondom. Mindenki akkor szexel, amikor úgy érzi. De elvárni, hogy a csaj dőjjön már hanyatt a harmadik találkozón nevetséges. Ha nem tudtad elérni, hogy a harmadik randin le akarjon veled feküdni, béna voltál, több időt kellett volna hagynod neki, hogy meggyőzd, csak ő kell neked, mert különleges.
Senki sem mondta, hogy hónapokat kell várni, sarkítod a dolgokat. En azt mondom, hogyha a csaj korainak érzi, akkor korai. Fel sem róhati neki, hogy nem akar szexelni, miért is kellene.
Szerintem a randizás arról szól, hogy negismered a másikat. Ha már eléggé megismerted, szimpatikusnak és vonzónak tartod, kialakul a kapcsolat, és a szándék, hogy járj vele. Előtte épp, hogy csak érdekel. Aztán jöhet a szex.
A csaj nem vert át senkit, mert azzal, hogy felmegy a lakására, nem ígér szexet. Ez minden normális ember tudja, ez az alap. Sajnos sokan gondolják, hogy ez már ígéret a szexre. Nyilván közben beugrott neki, hogy a srác szexre számít, ezért mondta vissza, teljesen tisztán, hogy véletlen se okozzon csalódást és ne kerüljön kellemetlen helyzetbe. Mikor kibukott, hogy a srácnak mindegy milyen kapcsolata lesz vele, lekoptatta.
Igen. Az ismerkedéses randizást részt szex követi, de a lányok ezt az utánra rakják, ha már együtt vannak a sráccal. Te kihagysz egy lépcsőfokot, ahogy sok srác, arra hivatkozva, hogy passzolnak e az ágyban az igények.
Ez úgy baromság, ahogy van. Szexben össze lehet csiszolódni, ezért a lányok kapcsolatban szexelnek, nem pedig előtte.
Ahol tévedsz, az az egy lépcsőfok kihagyása, ami nálunk természetes.
Egyébként 3 randi borzasztó kevés ahhoz, hogy eldönthesse az ember, hogy akar e kapcsolatot a másikkal.
Abszolút nem vagyok frigid, mégis ez a véleményem. A nők kapcsolaton belül szexelnek leginkább, ezt felnőtt fejjel tudhatnád. Nehéz megfogni egy jó csajt csak szexre, a kérdezőnek sem ment, és azok alapján, hogy áldozatnak állítod be magad, szerintem neked sem megy.
Én is elbizonytalanodnék egyébként, hogy mit akar attól a pasitól, akinek ilyen sürgős megfektetnie.
Ha pedig a csaj bizonytalan volt előtte is, az azt jelenti, hogy a kérdező béna, csak nem sorolta fel, vagy nem is tudja, hogy mi miatt bizonytalan a csaj.
Kérdező csókolóztatok a randikon? Átölelted, simogattad? Ez kölcsönös volt, kezdeményezte ő is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!