Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyagilag független nő mikortól várhatja el ismerkedéskor párjától, hogy egy kávéra meghívja, majd később születésnapjára legalább kis ajándékot kapjon?
Nagyjából mennyi hét vagy hónap után.
Köszönöm válaszaitokat.
Első randin felajánlom, hogy fizetem a kávémat, ez nem több, mint 3-500 Ft. Vagy elfogadja, vagy nem. Ha elfogadja, abból sincs harag, de egy icipicit lehet következtetni a későbbiekre. Volt olyan is, aki esélyt sem adott rá, hogy fölajánljam a fizetés, odaterelt a pulthoz a mekiben, hogy kérjek magamnak, majd amikor már a kezemben volt a pénz, és fizettem, nagyon halkan valamit mondott, hogy majd ő, de nem igazán volt meggyőző. No comment.
Születésnap, névnap. A barátommal novemberben ismerkedtem meg, egy hónap múlva jött a karácsony, felköszöntöttük egymást. Két hónap múlva volt az ő születésnapja, természetesen felköszöntöttem, ajándékot is kapott. Rá két hónapra a névnapja, szintén volt ajándék. Az én első születésnapomat nem tudta, direkt nem mondtam meg neki, a névnapom viszont benne van a naptárban, arra elvárom, hogy felköszöntsön legalább egy szál virággal. Ha a megismerkedésünk után egy héttel lett volna, akkor is.
Aki azt kérdezi, hogy ezekért, mármint az én felköszöntésemért cserébe mit kap a férfi, annak csak azt tudom felelni, hogy én is felköszöntöm őt a születés- és névnapján. Remélem, ez így megnyugtató számára. Egyébként meg nem. Én nem azért veszek a páromnak ajándékot a névnapjára, mert ő is vesz nekem az enyémre. Egyszerűen azért, mert nekem az jó. Jó ezzel is kifejezni a szeretetemet, és jó látni az ő örömét. Baromi önző hozzáállás, mi?
Utolsó:! Az természetes dolog, hogy felköszöntitek egymást különleges alkalmakkor, és ő téged a névnapodon mondjuk egy szál virággal, de az már nem normális, hogy elvárod azt a bizonyos dolgot mert ha részedről ezen alapszik egy kapcsolat még ha az minimum elvárás, de akkor is elvárás s ha nálad ez az alapja a jó kapcsolatnak, akkor már megette a fene az egészet legalábbis én már ezért szakítottam volna veled.
Kérdező:! Neked meg annyit mondok erre így utólagosan, hogy nem ezeken kellene agyalnod egy kapcsolatot illetően mert egy kapcsolat működése nem ezeken múlik, hogy ki milyen ajándékot kap ekkor, és ekkor henem azon, hogy eléggé szeretik e egymást a párok ahhoz, hogy ez a kapcsolat mindenféle elvárások nélkül is jól tudjon működni mert egy kapcsolat az nem erről szól, legalábbis nem erről kellene, hogy szóljon mert az egyik témában egy kérdésre érkezett egy olyan válasz is, hogy ("a nők csak elvárni tudnak, de...") Ez szerintem nem minden esetben van ez így, legalább is tisztelet a kivételeknek, de hát ez a szomorú valóság, hogy sajnos a kapcsolatok zömében jelen van az elvárás még ha az egy picike is, de az. Viszont jó azt tudni, hogy ezek nélkül is létezik még kapcsolat.
/F/&F/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!