Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor mikor mondanátok el, hogy pszichés problémátok van?
Ismerkedéskor egyáltalán nem szoktam elmondani, hogy vannak mentális problémáim. Járok kezelésre, szedek gyógyszereket, igyekszem normálisan viselkedni a társadalomban. Ha elmondanám, valószínűleg ki lennék kosarazva, ami rossz hatással lenne rám.
Minek legyek önmagam ellensége? Amiről nem tud a másik, az nem "fáj", vagyis ebben az esetben nem befolyásol senkit.
Soha. De úgyis kiszúrja pár hét esetleg hónap után. Ráadául, tolerálhatatlan, gyógyíthatatlan és nagyon rossz az én bajom.
Szóval ideje berendezkedni a rövid kapcsolatokra. Ez van, ennyi jutott. Van akinek még rosszabb. Öreg meg úgyse akarok lenni, úgyhogy szarok a család dologra.
Ez nem rázúdítás. Nem úgy kell ezt elképzelni, hogy rögtön a találkozás után benyögi, hogy "Szia, Kata vagyok, amúgy szociális fóbiás, ugye nem zavar"?
Hanem ha úgy alakul a beszélgetés, hogy mélyebb témákba is belementek, akkor simán lehet erről is beszélni.
Kivéve, ha olyan típusú amit nem igazán lehet irányítani, mert a viselkedésedre hat.
És még rosszabb, hogy tudsz is róla. Nem úgy mint a pszochopaták akik magukat normálisnak látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!