Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha ismerkedéskor a lány felhoz több találkozót?
Úgy 2-3 alkalom után én is hívhatom nyugodtan, igaz?
Úgy vagyok vele,ha tetszem örül,ha nem akkor legalább rövidre van zárva. Vagy lehet kiábrándító a találkozás felhozása ha szimpatikus vagyok?
Hívhatod! Sőt!
Én például nem szeretem, ha a sokadik alkalommal is csak én hívom a nőt, akkor úgy érzem, hogy az érdeklődés nem kölcsönös. Ha viszont ő ajánlja a 3-4. találkát az komoly megerősítés, hogy nem csak unatkozk.
Nyugodtan elhívhatod te is a fiút :) Biztos vagyok benne, hogy örülni fog a kezdeményezésnek! Alapból biztos vagyok benne, hogy szimpatikus vagy neki ha már elhívott párszor. Ezek után pedig csak még biztosabb lesz magában is és abban is hogy kölcsönös a szimpátia.
Én is szoktam elhívni fiút találkozni ha már az első pár alkalmat ő kezdeményezte.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!