Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért csak discocicák vannak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért csak discocicák vannak? :S rocker lányok, pls, HELP!

Figyelt kérdés

elegemvan má h csak ilyen discocica bnőm van, meg ugy amugy is csak ilyeneket látni -.- én már szeretnék egy olyan barinőt, akivel lehet koncertre járni, meg ilyenek :D ... szal ha ilyenvagy, és van hasonló problémád, akk szólhatsz :"D

15/F

2010. máj. 2. 01:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%
Akkor talán csajozz koncerten. Idióta.
2010. máj. 2. 01:58
 2/17 anonim ***** válasza:
46%
Rockercica,barinő...animalsex yeeeeah!
2010. máj. 2. 02:06
 3/17 anonim ***** válasza:
92%

ejnye, ez a csúnya általánosítás.. :) sztem rossz helyen keresgélsz. amúgy ha nem bírod a "discocicákat", miért vt (van?) olyan bnőd? :D

L/14

2010. máj. 2. 03:21
 4/17 anonim válasza:
71%
én is itt vagyok! 18l és rocker vagyok... mázlim van, mert kecskeméten járok olyan suliba, ahol a tanulók nagy része rocker... ha olyan csajjal jössz össze,aki igazán szeret s akit te is szeretsz, azzalte is elmész discóba éső is megy veled koncertre. egészséges határt lehet húzni (pl nem vinném Roadra, de egy 30Y beleférne neki is, roadra meg ott vannak a haverk.) én a párommal pont gy vagyok. szoktatjuk a másikat egymás zenéjéhez, és feváltva hlgatjuk egymáséit (Avenged sevenfold, simple plan, greenday, de ő nemhallgatja meg a bullet for my valentinet és a himet, én pedig ne viselem el Akont.... be van osztva...) szal ne ízlés alapján válaszolj... az előttem szólokhoz: aki koncertre megy az valszeg haverokkal megy, nem hinném,h ismerkedne
2010. máj. 2. 05:45
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Én rocker vagyok. :)

14.L

2010. máj. 2. 07:10
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi a párommal mindketten rockzenét szeretünk, de nem egyformát. Ezért nem megyünk együtt koncertre. Ennyi
2010. máj. 2. 07:29
 7/17 anonim ***** válasza:
87%

am az z énbarátnőm is szereti a rockot és mégsenézki ugy mint egy rocker ku*va

attol hogy vki divatosan öltözködik még szerethet rockzenét

2010. máj. 2. 08:31
 8/17 anonim ***** válasza:
A rockerek ápolatlanok.
2010. máj. 2. 09:41
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
büdös rockerek... minek kell ezt a szar stílust követni... fekete bőrcuccok, undorító zsiros hajak, és a rockercsajok is elég rondán néznek ki... maga a stílus olyan igyénytelen...
2010. máj. 2. 13:33
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó hozzászóló!

Büdösek a rockerek? Zsíros a hajuk? Kezdjük ott,hogy ne általánosítsunk. Ha ez mind igaz is lenne amit az előbb leírtam,vagy amit te leírtál akkor nem fordult még meg a fejedben,hogy egy többórás koncerten a pogózás (ugrálás) közben leizzadtak?! Én mint rocker,sosem állítanám,hogy a disco-sok plázap*csák,vagy csak a szexre mennek,közben meg akkora vattacukros illatfelhő van mögöttük,hogy ihajj:D Nos még a zsíros haj.. mert egy agyon festett szőkének sosem lehet zsíros a haja,igen. Ez így van! Emberek,ne keverjük már össze a rockert a csövessel! A fekete színhez meg a bőrcucchoz még annyit fűznék,hogy nem mindenki hord csak feketét. És tudod mit?! Inkább leszek valaha is büdös és zsíros hajú,egy jó kis rock&roll,punk vagy metal koncerten a haverokkal sörözve/pogózva,minthogy egyszer az életbe is betegyem a lábam egy disco-ba a sok cicalány és cicafiú közé ahol hallgathatom a zenének nevezett valamit.

Köszönöm. 16/L

2010. máj. 2. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!