Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogyan tovább? Mit jelentenek?
2 hete írtam ide,azzal az okkal,hogy tetszik egy 21 éves srác,és hogyan ismerkedhetnék vele össze..
Na most eltelt ez az idő,és sikerült összeismerkednünk,olyannyira,hogy már az első találkozón is túl vagyunk. A helyzet a következő: 3éves kapcsolata ért véget decemberben,és leszögezte a beszélgetés elején,hogy neki most nem kell komoly kapcsolat,kicsit kiakarja élni magát. Ez oké volt megértettem,viszont utána a tettei kicsit másra utaltak.Először is ugye elkezdtünk ismerkedni,megbeszéltük msn-en a találkozót,elkérte a telószámom,elémjött,hazakísért csupa apróság,mégis jelentősek. 2,5 órát voltunk együtt,sétálgattunk,nagyon sokat beszélgettünk,nem volt egy percnyi szünet sem, és teljesen azonos hullámhosszon vagyunk. Ez is oké eddig. Meg látszott,hogy mindig figyel rám,folyamatosan a szemembe nézett:)
Aztán következő nap mikor este ugyanazon a szórakozóhelyen voltunk,én a haverokkal,ő a haverokkal, szinte percenként pillantást váltottunk,mosolyogtunk egymásra, mikor biliárdoztam,szinte nem is mertem már ránézni,annyira magamon éreztem a tekintetét. Látszott rajta,hogy még kicsit zavarban is van.
Innentől már csak egy kérdés: Vajon ha valaki nem akar kapcsolatot kialakítani a másik féllel,akkor ugyan miért ő kezdeményezi a találkozót,miért kér telefonszámot,miért érdekli a másik és miért van zavarban? És a szexet kizárhatjuk,kétleném,hogy csak arra kellenék.
Ilyenkor esélyes,hogy megváltozott az elhatározása? :/
Érdekes...
Egy tanácstalan 17 éves lány.
attól még hogy nem akarja lekötni magát, még tetszel neki. Szívesen van veled, és vonzódik hozzád.Amit ki tudsz hozni, az max szex.
De pozitív hogy nagoyn tetszel neki :)
Az a baj,hogy én nem szexet akarok csak tőle..
Nagyon kedvelem..
Köszönöm a válaszokat:)
Utolsó válaszoló: Értem mire gondolsz,ez nem is jutott eszembe.. :) Na remélem vmi jó fog kisülni a dologból,CSAK szexre nem leszek vevő.. :)
(utolsó válaszoló)
Erről van szó. :) Légy határozott. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!