Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, férfiak, vagy kinek mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, vagy kinek mi tetszik, szerintetek ő szép? Kép Lent

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. dec. 10. 16:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
8# Az volt a kérdés milyennek tartjuk, ha nem kimondottan szép miért kéne gyönyörüzni meg ájuldozni tőle. Nem azért hurrogom le, mert nem lehetne ilyen "gyönyörű" nőm, csak nem tartom kinézetre nagy számnak. Kinek mi az esete, nem kell támadni a válaszolókat, csak mert nincs istenítve minden nő. Azok is le vannak pontozva aki szerinte nem helyes, nem mindegy ki van lepontozva meg ki nem.
2016. dec. 10. 21:09
 12/16 anonim ***** válasza:
A 8-as tipikus példája az igénytelennek. Ő az aki szerint moslékkal is lehet tüzet oltani.
2016. dec. 10. 22:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Hahaha.

Még hogy fél kezem odaadnám...Na jól nézünk ki.

Senkit nem pontoztam le vagy fel, csak a véleményem írtam le, hogy egyszerűen nem az esetem a csaj, ettől függetlenül persze nem néz ki rosszul,csinoska, de nekem a szőkék sosem jöttek be, nem tudom, mi az oka ennek, egyszerűen taszítanak és kész.

2016. dec. 11. 08:56
 14/16 anonim ***** válasza:
NEm az esetem
2016. dec. 11. 15:56
 15/16 anonim ***** válasza:
A nyolcas tényleg nagyon el van tévedve :D jó nagy ökörség amit írt!
2016. dec. 11. 15:58
 16/16 anonim válasza:

Szia kérdező .

Én is csaj vagyok :)

Csak tanàcsként irom !!!

Mi a farncért kérdezgeted szép e jó e a csajszi ???

Neked kell tetszen ..nem ?????

Soha ne adj màs szavàra ez nagyon fontos .

Amugy tényleg àtlagos ...de lehet a személyisége több(jobb) különlegesebb mint az összes eddigi csajodé !!!!!

Vagy épp lehet tud főzni ...nagyon is jól ;)

Nem sokkal jobb egy àtlagos csaj mint ha egy agyon cicàzot buta pi@#a a csajod aki egy rohadt szendvicset se tud össze rakni ?

Még egyszer nem a külső szàmit !!!!

Jah és nem csúnya a csaj .

Pux szép napot !!!

2016. dec. 13. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!