Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek mennyire akadályoz abba hogy szép lányokat szedjek fel?
16F
Állítólag helyes fiú vagyok.a lányok elmondása szerint.arc karakterre elvileg jó vagyok.de van egy problémám
Ilyen mandulavágású szemeim vannak(nekem ezt mondták)
Egyszer ittam az edzőteremben valami italt(finom volt,kb 1 liter)
Miután megittam nézegettem a hátulját hogy mit is tartalmaz...annyi Taurin volt benne amennyi egy karton energiaitalban sincs.és az volt ráírva hogy serdülő korúaknak nem ajánlott.
Megijedtem.de gondoltam mi baj lehet.(ettől függetlenül nem íttam ilyen cuccot soha többet)
Következő reggel kelek fel és látom hogy karikás a jobb szemem.nézegettem közelebbről és láttam hogy a jobb szemem 2-3 vagy nemtudom hány milliméterrel beljebb süllyedt mint a másik.nagyon megijedtem hogy most mi történik velem.
Mikor nem alszok sokat és karikásak a szemeim akkor elég jól látható az hogy valami nem stimmel a jobb szememmel.
Mikor ki vagyok aludva akkor inkább kevésbé.
Ha valaki szemben áll velem annak nem tűnik fel semmi.csak akkor látszik ha valaki jobb oldalról néz engem.
Szóval mikor egy lány néz (jobb oldalról) akkor sose tudom hogy a selejtes szemem nézi vagy tetszek neki.
Mindig attól tartok hogy emiatt barátnőm se lehet.
Tudom hogy kép nélkül nehéz elképzelni de azért próbáljátok meg.
1 válasz?!
Vagyis akkor ne is törjem magam mert úgyse lesz barátnőm.köszi
#1 meg az teljesen más ha az arcoddal vagy a comboddal van baj.az arc hiba sokkal rosszabb.
Ez most komoly? Ne röhögtess már!
1. Egy liter nyúlnyáltól, tökmindegy mi van benne, nem süllyed lejjebb a szemed, pláne nem egyik napról a másikra. Valszeg mindig is úgy volt, csak nem vetted észre.
2. Ha csak is a tökéletesen szimmetrikus arcú férfiaknak lenne nőjük, már rég kihalt volna az emberiség. (Főleg, mivel tökéletes szimmetria nincs és amúgy is egy férfit sokkal sármosabbá tud tenni egy kis asszimmetria.)
3. A tested (igen, az arcod is) fog még változni, így nem tudhatjuk, hogy pl 20 évesen milyen leszel. (Ne gyökeres változásra számíts, a karaktered megmarad, de finomodik még azért.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!