Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lányt elhívni horgászni jó randi program? Lányok/nők ti hogyan fogadnátok ha elhívnának horgászni?
"te, hogy néznél fel egy olyan férfire aki minden téren megpróbál megfelelni neked?"
Nem nekem szólt, de csodálattal néznék rá, tisztelném érte, és megpróbálnám én is a legjobbat kihozni magamból.
Nagyon leányfüggő.
Egy kipuhatolózó beszélgetéssel megtudhatod.
Bár vannak szenvedélyes horgásznők, és a horgászatot jól
viselő nők is (parton napozó, olvasó, okostelózó),
azért a horgászat 90 %-ban férfisport.
A nők....mást szeretnek, általában.
Persze ha szerelmes beléd, akkor imádni fog mindent, amit te is, akár a horgászatot is.
De a jó nyári idő tényleg feltétel.
Egy esős-havazós-szeles-0 fokos decemberi horgászat inkább elijesztene akárkit, és egy túlélőtúrára emlékeztet.
Más egy meleg nyári nap, amikor amúgy is jó tóparton lenni.
Ha nem szenvedélyes horgász a hölgy, vidd olyan helyre, ahol fürdeni is lehet a horgászat mellett.
Akkor ő is élvezni fogja.
A "kocka" horgásztavaknál tilos a fürdés, és ott szólnak is érte.
Sok más helyen is tilos, de nem érdekel senkit, ha bemész a tóba.
És csak akkor sülhet el jól a dolog, ha nem a horgászatra koncentrálsz...
Ha a családdal megyek, én minden reggel úgy indulok, hogy akkor ma nem fogok semmit..és ezért nem baj ha hangoskodnak a gyerekek, nem baj ha úsznak, locs-pocsoznak egyet. Nem kell hajnalban indulni, stb.
Hogy ők is jól érezzék magukat, és közös program legyen.
És még így is fogunk mindig ezt-azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!