Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lányt elhívni horgászni jó randi program?
Lányok/nők ti hogyan fogadnátok ha elhívnának
horgászni?
Soha nem horgásztam és nem is érdekel, de ha egy kis piknikkel van összekötve (forralt bor, kaja), és lehet beszélgetni is közben, nem néma csak néma csendben várni a halakat, akkor nem találom rossz ötletnek.
2016. dec. 10. 14:05
Ott nem kell csendben maradni, hogy ne ijesztd el a halakat?
Én amúgy tuti nem mennék, mindig is utáltan az ilyet.
2016. dec. 10. 14:07
"nyaralóba és stégen. A ház befűtve (kandallóval) és nem kell végig ott ülni a stégen."
így, hogy van egérút, jól hangzik. forraltbor meg egy jó könyv, néha egymáshoz szólunk. működhet.
a horgászat meg a jó fogás külön nem hozna lázba, inkább csak kipróbálnám, mint egy csomó mást is.
2016. dec. 10. 14:21
Te lehet nem fazol,de a nok fazosabbak, mert nincs akkora izomzatuk. Az alaprol beszelek. Ami neked akkor is mas es van ha van kis pocid. Egy ora horgaszatnak meg mi ertelme? Forralt bortll meg pisilni kell tok hamar...folyton futkoznek a hazba
2016. dec. 10. 15:12
Nem értem miért lettek leszavazva azok, akiknek nem tetszik az ötlet... Csak leírták a véleményüket arról amit a kérdező kérdezett.. Fuck logic... Nem baj, majd meglátjuk, hogy a hölgyeménynek mennyire tetszett a program és lesz-e több randi... Akik meg vígan nyomogatják a lefelé kezecskéket, azoknak rajta erre is lehet nyugodtan, ha ettől szebb lesz a napjuk! ;)
2016. dec. 10. 15:32
Én már voltam ilyen randin, azzal a kulonbséggel, hogy nyár volt. Két dologra emlékszem; baromira unatkoztam és a srác folyton lepisszegett, hogy maradjak csendben.
Tuti nem mennék újra ilyen randira és ossze sem jonnék olyannal akinek ez a hobbija, szerintem idopazarlás a horgászat.
2016. dec. 10. 21:36
Én annyira nem örülnék neki, nem szeretem a horgászást. Unalmas, most hideg is van szóval nem szívesen ülnék nagykabátban kinn a hidegben, meg hülyeségnek hangzik, de sajnálom a halakat. Rossz nézni ahogy lógnak a pecaboton meg vergődnek, aztán meg fejbe vannak vágva. Nem romantikus, inkább egy apa-fiú programnak hangzik. A kandalló meg a forralt bor simán szerintem sokkal jobb, halk zene, esetleg közös főzés. De lehet csak én vagyok túl romantikus típus, de nekem nem jönne be. Mondjuk ez nagyban függ a csajtól is, lehet valakinek meg ez egy nagyon jó randiötlet. :)
2016. dec. 10. 21:39
Rosszul,mert unalmas program...
2016. dec. 10. 21:39
Biztos, hogy nem mennék el. Unalmas, és utálok fagyoskodni.
A kis hétvégiházas-kandallós téma meg a randizás időszaka alatt még kissé erős. Csak olyan randira mennék el az elején, ahol van még visszavonulási lehetőség, ha kiderül, hogy valami mégsem klappol.
2016. dec. 11. 23:44
Koránkelés, sötét, hideg, halszag, kukacok. Ezek együttállása esetén a vetőkártya szerint nem lesz sikeres a randi. :D
2016. dec. 13. 07:01
Kapcsolódó kérdések: