Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy lányt elhívni horgászni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lányt elhívni horgászni jó randi program? Lányok/nők ti hogyan fogadnátok ha elhívnának horgászni?

Figyelt kérdés
2016. dec. 10. 13:28
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
Utálnám.
2016. dec. 13. 08:58
 22/35 anonim ***** válasza:
Ha megpucolja a halat, és meg is süti akkor vedd el feleségül :D
2016. dec. 14. 02:12
 23/35 anonim válasza:
Ilyen hidegben?? Felejtős.
2016. dec. 14. 14:10
 24/35 anonim válasza:
rossz ötlet
2016. dec. 14. 21:59
 25/35 anonim ***** válasza:

Rosszul fogod fel amúgy de nagyon.

Szeretsz horgászni akkor hívd el, ha nem megy veled akkor nem az a nő az akit te keresel.

Annak semmi értelme nincsen, hogy megpróbáljál megfelelni a nőnek és annak sincs értelme, hogy olyan nőre pazarold az időd aki nem szereti azt amit csinálsz.

A későbbiekben csak a problémád lenne belőle, ne próbálj meg megfelelni senki elvárásainak.

2016. dec. 15. 03:15
 26/35 anonim ***** válasza:

"hogy olyan nőre pazarold az időd aki nem szereti azt amit csinálsz. "

Szóval ha én nőként szeretek sminkelni, de a pasim nem akkor dobjam, mert nem szereti azt amit én? vagy ha a kedvenc időtöltésem a vásárlás akkor dobjam a pasit akinek nem egyezik az érdeklődési köre az enyémmel? Mert kb ilyen kifacsart a logikája annak is, amit te írtál.

Ha a kérdező szeret horgászni menjen egyedül vagy a haverjaival, elég kevés nő van aki tényleg örömmel megy horgászni. Alapjában inkább a pasiknak kedvelt hobbija, akkor a női nem 98%-át inkább felejtse is el? Más ha a nő tiltja, hogy "én nem szeretem a horgászást te se menj" de az is más ha szimplán a csaj nem szeretne ebben részt venni. A csajnak akkor lenne elvárása, ha kijelentené, hogy ne menj pecázni. ne próbáljon megfelelni más elvárásainak...vagyis ne szervezzen olyan randit ahol esetleg a csaj s jól érezheti magát? Inkább legyen önző és olyat csináljanak amit ő szeret, figyelmen kívül hagyva hogy mondjuk a lány mit szól hozzá? Jó akkor ezentúl én is így szervezek randit, nem érdekel a pasi mit vár el, ha én manikűröztetni akarok az első randin akkor jöjjön a pasi is, mert mi az hogy nem szereti ugyanazt mint én??

Érthető hogy mi a baj a hozzáállásoddal, vagy úgy gondolod hogy csak a pasi ne akarjon megfelelni a nő elvárásainak, fordított esetben már alap hogy az van amit a független erős férfi akar a nő meg menjen utána?

2016. dec. 15. 12:42
 27/35 anonim ***** válasza:

"Szóval ha én nőként szeretek sminkelni, de a pasim nem akkor dobjam, mert nem szereti azt amit én? "

A melegeken kívül nem feltételezem azt, hogy más férfi is sminkelné magát. Azért a kettő az nem ugyan az, ez egy hobby amiről beszélünk.

"Alapjában inkább a pasiknak kedvelt hobbija, akkor a női nem 98%-át inkább felejtse is el? "

Ezt a 98%-ot nem tudom honnét szedted. Én mikor gyerekkoromban voltam horgásztáborban elég sok csaj volt. Én azt mondtam, hogy keressen olyan nőt akivel közös az érdeklődési köre, mert annak semmi értelme nincs, hogy már az elején a nőt helyezi előtérbe maga helyett és próbál megfelelni az igényeinek. Magát kéne előtérbe helyezni nem a nőt, így csak azt éri el, hogy a nő fog irányítani a kapcsolatukban, és egy olyan kapcsolat ahol a nő irányít az eléggé el van cseszve. Biztos, hogy vannak olyan nők is akik szeretik azt csinálni amit ő ez esetben a horgászást, és egy olyan nővel akivel közös az érdeklődési körül jobban tudna azonosulni a kérdező, mint egy olyannal aki csak nyavalyog a parton mert hideg és büdös van.

2016. dec. 15. 16:21
 28/35 anonim ***** válasza:

#27, nőként a #26-ossal értek egyet. Nem közelező hogy a hobbi közös legyen, sőt, nem árt ha van az embernek valami ami a sajátja, és nem mindent együtt csinálnak. Persze lehet és kell is nyitni egymás hobbija felé, de nem a legelső ismerkedős szakaszban.

Azáltal hogy nem erőszakolod rá az elején a te kedvtelésed a másikra, az nem jelenti azt hogy a másik fog irányítani. Olyat kell választani, ami a nőnek IS és a férfinek IS megfelel.

Persze ha valakinek szempont, hogy a párja mindent vele együtt csináljon, akkor okos dolog elhívni az elején ilyenre.

27N

(Btw a sminkelés is lehet hobbi. De ha úgy jobb akkor legyen mondjuk virágkötészet. Nyilván érdekes lenne egy pasit elrángatni mondjuk egy virágkötészeti workshopra...)

2016. dec. 15. 16:51
 29/35 anonim ***** válasza:

Csak írtam egy számot, de többségben kevés nő szeret horgászni. Én is voltam párszor, alig van nő a stégen kinn, azok is inkább azért mert családi program és amíg apuka pecázik a gyerekekre is figyel valaki. Gyerekként vittek engem is, nem volt sok beleszólásom, utáltam is. De az eddigi válaszok alapján se az jön le, hogy minden csaj lelkesen menne ki a hidegbe ülni.

Amúgy magát se kéne előtérbe helyeznie, van a kettő között is megoldás. Egy kompromisszumos randi amin mindkét fél jól érzi magát. Jobb, mint hogy az egyikük nagyon jól érzi magát a másik meg csak feszeng/unja/utálja stb. Meg mi az hogy el van cseszve a kapcsolat, ha a nő irányít? Irányítson a pasi vagy mi? Azt hittem egy kapcsolat alapja, hogy egyenjogú félként tekintünk a másikra, nem irányító meg irányított helyzetnek kell lennie, mert akkor van igazán elcseszve ha egy párkapcsolat hierarchikus módon működik. Azért ha a kérdező szeretne is valamit a csajtól talán olyan apróságra is gondolhat, hogy nem csak a saját érdekeit kell figyelni, hanem egy olyan programot kell szerveznie amin egy másik ember is jól tudja magát érezni. Attól még hogy nem 100%-ban ugyanaz az érdeklődési köre nem kell másik csajt keresnie. Lehet ezen kívül mindenben az álomnője, csak éppen a csaj nem szeret horgászni a kérdező meg igen. Akkor most felejtse el a csajt? Amúgy meg akkor most így kéne randira hívni a csajt: "Na cica én imádok horgászni gyere velem aztán fogd be, nem érdekel te mit szólsz hozzá csak légy csendben mert elmennek a halak. Ha meg nem akarsz jönni akkor inkább keresek mást, nem érdekelsz ha nem szeretsz pecázni." nagyjából ilyen neandervölgyinek tudom elképzelni azt a pasit aki az első randin se képes annyira, hogy olyan programot találjon ki ami a csajt is érdekelné, vagy neadjisten megkérdezze, hogy amúgy a nő mit csinálna szívesen. Lehet sablonos, de ennél még az is jobb ha beülnek egy cukrászdába vagy megisznak valamit közösen. Nem kell kapásból bevonni a másikat a saját hobbijába, ha alakulgat valami és kiderül hogy a csaj szívesen menne bőven ráér akkor is.

2016. dec. 15. 23:56
 30/35 anonim ***** válasza:

"Amúgy magát se kéne előtérbe helyeznie, van a kettő között is megoldás."

Először magára gondoljon ne a csaj igényeit próbálja mindenáron kielégíteni.

"Egy kompromisszumos randi amin mindkét fél jól érzi magát."

Én nem azt mondtam, hogy a csaj érezze magát szarul, hanem, hogy keressen olyat akivel közösek az érdeklődéi köreik, így mind a ketten élvezik azt amit együtt közösen csinálnak.

" Meg mi az hogy el van cseszve a kapcsolat, ha a nő irányít?"

Miért nincs elcseszve ha egy nő hordja a nadrágot a kapcsolatban?

"Irányítson a pasi vagy mi? "

Egyértelmű, hogy a férfinak kell irányítania, te, hogy néznél fel egy olyan férfire aki minden téren megpróbál megfelelni neked?

"Azt hittem egy kapcsolat alapja, hogy egyenjogú félként tekintünk a másikra, nem irányító meg irányított helyzetnek kell lennie, mert akkor van igazán elcseszve ha egy párkapcsolat hierarchikus módon működik. " Egyetértek veled abban, hogy egy jó párkapcsolatban egyenlő félként kell kezelni egymást, egy komoly kapcsolat alapja a bizalom, a tisztelet és az őszinteség, és ezek nélkül nem működhet.

Elve más adottságokkal születünk, ne értsél félre nem azt mondom, hogy a férfi többet ér mint a nő hanem természetéből fakadóan ő az irányító típus és neki kell irányítani egy párkapcsolatban, ettől nem ér többet sem kevesebbet a nőnek is vannak olyan tulajdonságai amik a férfinak nincsenek. Visszakanyarodva az adott témára, én személy szerint mint férfi azt tanácsolom a kérdezőnek, hogy ne próbáljon megfelelni a nő igényeinek, ettől a horgász témán függetlenül, mert sok más helyen is meglehet ismerkedni egy nővel sőt az a legjobb ha a találkozó több helyen zajlik.

2016. dec. 16. 01:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!