Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú távon mennyire lehet jó ez a 100 %-osnak tűnő csajozási módszer?
Figyelt kérdés
Itt ülök az Árkádban a mekinél, tele van minden. Sikerült szereznem egy kétszemélyes asztalt. Eddig leült mellém egy nagymama és két cigány csaj. Ha elég kitartó vagyok csak lesz köztük jó.2016. dec. 9. 13:31
11/21 anonim válasza:
#9: Gondolom, az Örs Vezér terén. Talán van máshol is? Lemaradtam valamiről?
12/21 A kérdező kommentje:
Annyira vicces amikor a pestiek azt hiszik hogy ők a világ közepe. :D
2016. dec. 9. 14:33
13/21 anonim válasza:
Amúgy rosszul esett, hogy butának neveztél. Most szomorú vagyok.
14/21 A kérdező kommentje:
Én is szomorú vagyok de ez sem érdekel senkit.
2016. dec. 9. 14:35
15/21 anonim válasza:
Írd már ki melyik városban vagy. Vagy összes Árkád forgalémát fel akarod turbózni?
17/21 anonim válasza:
akkor ott egyen meg a penész ppp
18/21 A kérdező kommentje:
Pécs
2016. dec. 9. 15:08
19/21 anonim válasza:
Lol, Pécsen aztán várhatsz! :D Szinte minden fiatal csaj barátnővel megy kajálni. Ismerkedtem már ott, de nem úgy, hogy leültem és vártam a csodát. Láttam, hogy bejövök és odamentem kezdeményezni.
20/21 anonim válasza:
Szerintem célravezetőbb, ha meghívsz valami csajt egy altatós hamgurberre, és követed, amíg össze nem esik, bevonszolod valami félreeső helyre, és ennyi.
Hogy a mai férfiakban mennyire nincs kreativitás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!