Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől működik (mitől hiszik, hogy működik) ez a csajozási módszer?
Odamész a lányhoz és megkéred, hogy mondjon magáról 3 dolgot (asszem valami ilyesmi)
Komolyan kíváncsi vagyok rá, szedtek már így valakit fel? Vagy valakinek sikerült már? Nem tudom elképzelni, hogy ez működik.
Ha érdekel írj nekem, beszélek róla veled.
Viszont ez a 3 tulajdonság dolog nem nyerő.
Ahelyett, hogy a lányról őszintén érdeklődne az illető, átruházod a felelősséget, a beszélgetés vezetését az ő vállára.
És ez csak majomkodás, amit sokan PUA néven oktatnak. Trükkök és egyebek. De van olyan, aki valóban a személyiségét fejleszti, és tényleg érdeklődik.
Szerintem a lányok azonnal átlátnak rajta, plusz elég mű.
Használja, használta ezt valaki?
Szerintem azért működhet, mert a lányt meghökkenti és kicsit zavarba hozza.
Nálam például azzal nyitott a párom, amikor megkérdeztem, hogy tulajdonképpen miért keresett meg (facebookon írt, de előtte soha, csak futólag ismertük egymást), rögtön azt válaszolta, hogy szeretkezni szeretne velem.
Köpni-nyelni nem tudtam, vagy tíz percig csak lestem, hogy ez mi, ez azért a pofátlanság magasiskolája.
De végül mégis bevált :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!