Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen csajozási módszer ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen csajozási módszer ez?

Figyelt kérdés

Barátom flörtöl egy osztálytársával fb-on(megkövezhettek,hogy megnéztem a fb-ját)élőben és neten is állandóan keresi a társaságát. Ha mesél neki valamit, pl. hogy megy moziba, akkor azt írja, hogy megyek moziba a hétvégén xy-al, meg z-vel, meg k-val, de engem direkt kihagy, pedig én is megyek.

tehát arra akarok kitérni,hogy ha olyan dologról beszél neki, amiben én is benne vagyok, a haverjának a hónaljszőrét is megemlíti benne, de soha.

ez miért van?

2013. máj. 6. 22:08
 1/10 anonim ***** válasza:
béna
2013. máj. 6. 22:09
 2/10 anonim ***** válasza:
tré
2013. máj. 6. 22:09
 3/10 A kérdező kommentje:
jó lehet hülyén tettem fel a kérdést..:D de értitek,hogy hogyan beszél..mintha én nem is léteznék.
2013. máj. 6. 22:10
 4/10 anonim válasza:
59%
nem mondták még hogy túl reagáltad?
2013. máj. 6. 22:15
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

Lapát!

Vedd kezedbe a sorsod, legyél életedben először férfi, és dobd ki a csajt, mielőtt ő teszi ez veled!

2013. máj. 6. 22:15
 6/10 anonim ***** válasza:
A barátod jellemtelen,és kifelé kacsintgat a kapcsolatból.Ez elsősorban azért vagy,mert hagyod.Inkább dobnád ki,és keresnél olyat,aki megbecsül.
2013. máj. 6. 22:16
 7/10 A kérdező kommentje:
én lány vagyok.. :D
2013. máj. 6. 22:17
 8/10 anonim ***** válasza:
60%

hahn, érdekes valamiért én is azt hittem hogy te a fiú vagy,,de akkor meg szerintem tuti, hogy nem is feltétlen nem jössz be neki, de a másik csajjal így dumál, akkor az azért elég necces,

Te is jó vagy, aztán majd lesz másik, te meg jó vagy addig

2013. máj. 6. 22:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Szóval úgy érted, hogy van egy baráti társaság és te vagy az egyetlen lány? Mert akkor nyilván azért hagy ki, hogy a csaj ne féltékenykedjen feleslegesen
2013. máj. 7. 02:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy félre kacsingat! Sztem azzal a másik lánnyal akar flörtölgetni és amíg az nem jön neki össze addig te jó vagy neki! Sztem hagyd ott a fenébe... ilyenre nem érdemes időt pazarolni!
2013. máj. 7. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!