Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek a direkt vagy az indirekt csajozási módszer jön be jobban?
Aki nem tudná mit jelent a direkt / indirekt:
-Direkt, amikor odamegy hozzád a srác utcán, buszon akárhol, és kerek perec megmondja, hogy megtetszettél neki.
-Indirekt, amikor szintén odamegy hozzád, de valami ürüggyel elegyedik szóba veled. Pl.: útbaigazítást kér, megkérdi mennyi az idő stb...
Kort írjatok, köszi.
És a teljes indukciós?
Meginnál velem valamit?
- Nem.
Meginnál velem valamit?
- Hm Nem.
Meginnál velem valamit?
- Talán.
Meginnál velem valamit?
- Lehet.
Meginnál velem valamit?
- Najó.
Előzmény:
Megdughatlak?
- Nem.
Na jó, kezdjük az elején, meginnál velem valamit?
nekem indirektben volt részem, és nagyon tetszett, aranyos volt. végig csak tippelhettem h tényleg akar-e engem. szóval az izgalmasabb, azt ajánlanám ha azt akarod h érdeklődjön/kíváncsi legyen a lány.
15/L
Szerintem jobb a direkt, így nincs felesleges kör.
Megmondod hogy tetszik, válaszol valamit, te mérlegelsz és vagy tovább fűzöd, vagy faképnél hagyod. Pont!
Nekem egyik se, mert naponta úgy 20-szor állítanak meg. És mindenképp elküldöm, mert már unom, hogy mindig ugyanazt hallom néha kicsit átfogalmazva:
-Bocsi, hogy megszólítalak, de annyira gyönyörű vagy!
-Tudom. ÉS?
-Annyira szép vagy modellkedsz?
-Igen. ÉS?
A többi is hasonló. Amikor nagyon unom ezt:
-Szia. Meghívhatlak egy italra?
-Bocs, sietek. Most engedik ki a pasimat a börtönből.
Elkezd parázni, de azért megkérdezi, hogy miért csukták le. Erre én:
-Súlyos testi sértésért. Egy buliban egy pasas meghívott egy italra én meg elfogadtam.
Vagy a másik kedvencem:
-Szia. Meghívhatlak egy kávéra?
-Nem, köszi. Valahol azt olvastam, hogy nem tesz jót a babának.
-Terhes vagy????
-Még nem látszik csak a harmadik hónapban vagyok...
Ezeket jobban szeretem, mert akkor hamarabb elhúznak. :)
5-ös vagyok. A Szia cica van gazdáddal még nem próbálkoztak nálam. Jobb is a saját érdekükben. :D
Amúgy pesti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!