Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Puncs.hu-s lányok pillanatok alatt megkapják a luxust?
Láttam egy képet, amin a lány egy limóból kilógva egy táblát tartott a kezében, hogy "Tegnap még a Mekiben dolgoztam. Puncs.hu"
Tényleg ennyi az egész, hogy bevállalja az idősebb pasast és már semmi gondja nincs?
bevállalja az idősebb pasast és már semmi gondja nincs?
Szerinted ez nem gond????
Szerintem az ott keresgélő férfiak akik komoly párkapcsolatot akarnak nem elégszenek meg egy csinos, szép lánnyal. Úgy gondolom és úgy éreztem, mikor regisztráltam és beszélgetni kezdtem néhány férfivel, hogy tele vannak elvárásokkal, ami nem rossz, hiszen egy különleges lányt szeretnének, akivel szerelemben, boldogságban élhetik le az életüket.
Ha nem olyan társat szeretnél, aki hipp-hopp lecserél egy kufirc után, akkor ott kell lenni benned egy erős plusznak, ami miatt a férfiak a többi lány elé fognak helyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!