Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, járnátok olyan pasival, aki hirtelen hoz döntéseket, pillanatok alatt, rövid megfontolással, vagy nélküle?
Hát akár... Csak hirtelen nehogy az legyen, hogy gondol egyet és paff.. "megcsalom a barátnőmet" :D
18/L
Ezt így nehéz megválaszolni!
Nem minden esetben hasznos az ilyen felfogás,sőt!
Ahhoz ismernem kéne a pasit,h ezt el tudjam dönteni!
Ha nem súlyos döntéseket hoz meg így, akkor nem zavar, még örülnék is, hogy néha felbosszant ezekkel, legalább nem unom magam :D
A tetoválásért nagyon pipa lennék. Én az elegáns, férfias férfiakra bukom, nem a tetováltakra és nem a piercingesekre.
Az viszont nem válóok, hogy kitalálja, hogy na most ő megy és eszik egy pizzát a haverokkal, vagy elmegy megiszik egy sört. Nem vagyok én az anyja, hogy el kelljen nekem számolni.
hát..én annyira az ellentéte vagyok ennek, hogy csak na..2 joghurt közül félóráig döntök a sparba..
szóval lehet jó hatással lenne rá, de lehet idegesíteni ez a stílus:)20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!