Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Voltak cikis pillanatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltak cikis pillanatok a randijaitokon? (WC, fing, igénytelenség, stb)

Figyelt kérdés

Velem olyan fordult elő, hogy a srác baromi igénytelenül jött el. 3-számmal nagyobb póló, sárga, mosdatlan fogak, zsíros haj, festékes gatya. Gondoltam nem bántom meg, sétálok vele kicsit, aztán elválnak útjaink. De nem hagyott békén, csókolózni akart, majd mikor mondtam, h bocsi nem, kiakadt, és szitkozódva elment.

Egyik haverommal az történt, hogy a csaj azért nem fogta vissza magát. Út közben néha el-el eresztett egy viszonylag hangos galambot, böfögést, majd közölte a nyilvános WC-nél, h bocsásson meg, de nagyon sz*rni kell neki. Majd miután elvégezte dolgát, kiabált ki h van-e zsepi, mert nincs lent wc papír.

Azt hittem ez kitaláció, de nem. :D Srác adott neki zsepit, majd hagyta ott a fenébe.

Nektek volt valami cikis dolog a randijaitokon?

2013. aug. 17. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Volt az egyik csajommal. Szintén WC-s.

Étteremben voltunk, ő elment WC-re. De valamiért az ajtaja beszorult. Nem kiabált, mert szerinte ciki lett volna ilyen helyzetben segítséget kérni, ezért elkezdte vmivel csavargatni a csavarokat addig, amíg az ajtó nemes egyszerűséggel kidőlt a helyéről. :D Rákvörös arccal jött vissza, és mondta h menjünk, vagy elmegy, mert "nem tetszik neki ez a hely" :D

2013. aug. 17. 21:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Atya ég :D :D Hát most hangosan röhögök,köszönöm Nektek :D Ez a nyilvános wc-s nagyon durva :D Mondjuk a kidőlő ajtó se lehetett semmi :D

Volt már jó sok randim,de ilyenek nem estek meg velem. Egyszer volt olyan,hogy sétáltunk és a srác egyszer csak megállt és elkezdett gyönyörködni egy markolóban és azt kellett nézni kb 10 percig :D De ez közel sem olyan vicces,mint ezek.

2013. aug. 17. 23:27
 3/3 csiguszbk válasza:
100%

én egyszer úgy jártam, hogy vakrandira mentem.... a barátnőm azt írta hogy helye srác, akivel találkoztam, de egyáltalán nem volt az, ami még borzalmasabb volt, hogy elhozta a fiú testvérét, aki egyfolytában hülyeségeket beszélt.... pl, hogy menni kell az anyukájához, mert eltörte a lábát, meg vegyek az anyuknak én virágot..

aztán megkérdezte hogy vele is járnék-e, meg hogy be akarnak mutatni az anyuknak

nagyon durva volt, csak úgy tudtam lekoptatni őket, hogy azt mondtam, már járok valakivel, csak elfelejtettem mondani és gyorsan elszaladtam...

( a srác mellesleg fogatlan volt és undorító, a testvére meg még rosszabb... néha még szoktam vele találkozni az utcán és mindig megkérdezi, hogy még mindig van-e barátom)

2013. aug. 18. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!