Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a titka ezeknek a csúnya de népszerű nőknek? Akik bármelyik pasit megkapják.
Annyira titkuk, hogy tudnak "férfiul" :)
Mit használ ki ez a lány?
- A férfi szeret kűzdeni/vadászni egy kis etyepetyéért
- A férfi szereti a nőket (mindennél jobban, és elég széles spektrumban)
- Folyamatosan képes fenntartani a férfi piszkos fantáziáját ("bármi lehet ezzel a lánnyal" érzését)
- Mosolyog rá. (ettől a férfi úgy érzi tetszi ka lánynak, és a lány akar tőle valamit. lsd: előző)
- Érti amit egy férfi mond neki, és tud úgy válaszolni ahogy a férfi értse!
A férfi, és női beszéd között ég és föld a különbség. (erről jelent meg egy nagyon érdekes könyv, valahol még meg is van a polcon a többi között. Kötelező olvasmány mindkét nemnek)
Ennyi a titkuk.
És utána nem baj ha ért a férfi szerszámához is, és a szexben nem egy passziv, hanem ügyes aktiv fél.
Kisugárzás, ha nem érzed magad csúnyának nem is fogsz úgy viselkedni. Kövér vagyok és a csajaim egy jó ideje már a "túl jó nő a csajom" kategória. Mert elkezdtem úgy viselkedni mintha engem akarna minden nő. És tudjátok mit? Sok nőnek EZ kell. Határozottság, magabiztosság, kis bunkóságot is vegyítek bele néha, de ezzel óvatosan kell játszani. HA nem érzel rá, az nem segít, hanem tényleg bunkó leszel. :S
De azóta jobbnál jobb nők figyelmét is felkeltem akikről gimiben csak álmodni mertem. Nincs sok pénzem, jó középátlag fizu, tök átlag ráadásul öreg kocsi, és divatos zenéket sem szeretek, mégsem a rocker csajok közül szedtem fel az utóbbi időben (elmúlt 4 év) a legtöbb csajt.
Sok srác nyavajog itt, hogy miért nincsenek nők, meg miért ilyenek olyanok. Én is ilyen voltam gimiben aztán szépen lassan változtatni kezdtem. És láss csodát, ha nem is kapok meg minden nőt, de messze többet és jobbat tudok meghódítani, mint korábban hittem volna. Ez, rengeteget dob. És nagyon igaz, hogy a lányoknak kevésbé fontos a külső mint nekünk. Ha egy jó személyiséggel meg tudod fejelni, hamar eltűnnek az úszógumik, a borosta, a kevésbé divatos öltözködés és kívánatossá váltunk a szemükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!