Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A sokadik randin is még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sokadik randin is még zavarban vagyunk. Ez jó, vagy rossz?

Figyelt kérdés

Én ilyen vagyok, de azért 6 randi után már nem szoktam zavarban lenni általában. Ő viszont nem az a zavarban levős típus, velem mégis zavarban van még ennyi idő után is. Szerintetek ez jó, vagy rossz? Idővel nyilván ez változni fog, de egyelőre nem akar csillapodni... :) Ez alatt azt értem, hogy nem tudjuk teljesen elengedni magunkat, próbálunk mindent figyelmesen, illedelmesen kezelni, nem akarunk véletlenül sem beégni a másik előtt, néha össze-vissza beszélünk. :D

25/L

2016. dec. 1. 00:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez annak is a jele lehet, hogy mindketten nagyon szeretnétek ezt az egészet, észre se veszitek, de tuti hogy rágörcsöltök. Megakartok felelni a másiknak, akarjátok a másikat. Szerintem ez jó, én kívülállóként legalábbis így gondolom, különben mit érdekelne, simán elengedném magam :)
2016. dec. 1. 00:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, ez így van, mindketten nagyon szeretnénk a másikat, meg azt, hogy működjön. :)
2016. dec. 1. 00:46
 3/5 anonim ***** válasza:
rossz,komolytalan és tiniszokás.
2016. dec. 1. 01:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Csokoloztatok mar?nekem az intimitassal szokott ez oldodni.

Egyebkent 25evesnek ilyet nem mondunk mar,de aranyosak vagytok,hajra:)))

2016. dec. 1. 02:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Az ágyban is zavarban vagytok?Mert azért az elég gáz 25 évesen, de még furcsább ha le se feküdtél még vele.

Ebben a korban már nem kéne kéretni magad.

2016. dec. 1. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!