Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok szánalmas vagy rossz helyen keresgélek?
Az egész helyzet rossz, nem benned van a hiba. Én is ugyanezt a közömbösséget tapasztalom, hogy egyszerűen egy nőn sem érzem, hogy igazán érdeklődne, és hogy igazán képes lenne szeretni. Meg igen, neten kb 99% 1-2 nap után mindenki felszívódik, az a kivétel, amelyik nem, azzal is összehozni valamit, felér egy kálváriával.
Na meg rengeteg az anyagias ribizli is ugye, de ezzel mondjuk az vigasztaljon, hogy az ilyen nők érdemben nem tudnák neked megadni amire vágynál, mert csak az aranyásó érdekeik vezérlik őket, és nem valódi vonzalmat keresnek.
1. Te hány éves vagy?
2. Hány éves nőkkel ismerkedsz?
Mert én 24 éves vagyok, 18-23 éves lányokkal ismerkedem és egyiküket sem zavarja, hogy nincs kocsim, lakásom, jól fizető munkám :D
3. Az meg teljesen a te hibád, hogy nem tudsz miről beszélgetni velük. Én nem vagyok egy gazdag ember, de izgalmas, kalandos életet élek és mindig tudok életet lehelni velük a beszélgetésbe.
Nem is beszélve a fizikai intimitásról, ami egy megint fontos dolog, de sejtem hogy te azt is elmulasztod kialakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!