Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tudok kezdeni, ha a lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok kezdeni, ha a lány, akivel randizgatok, unalmasnak tart?

Figyelt kérdés
Sokadik randin vagyunk túl, és azt mondja, hogy tetszenék neki, de unalmasnak tart az alábbiak miatt: még nem voltam nyaralni, csak gyerekként a szüleimmel belföldön, külföldön nem is jártam, nem járok étterembe, nincsenek hobbijaim, munka után elmegyek a boltba és az a napi programom. Elvárná, hogy munka után menjünk ide-oda, vásárolni, szórakozni, de én úgy vagyok vele, ha ledolgoztam az egész napot, én délután 4-5 óra után már nem mennék sehova, mert fáradt vagyok, az is elég, hogy találkozok vele. Már túl vagyok a 30-on, volt barátnőm is, és exeim nem ezek alapján ítéltek meg, amiket ő mond. Én élek rosszul, vagy neki ilyen magasak az elvárásai?

2016. nov. 29. 23:47
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
"Minden páromnak jó volt eddig velem" - azért én ezt felülvizsgálnám, hiszen már nincsenek veled. Ha annyira jó lett volna, akkor valamelyikkel kikötöttetek volna egymás mellett.
2016. nov. 30. 00:41
 12/32 anonim ***** válasza:
53%

akkor ki kell mondani, hogy az életviteletek nem egyezik.

Ettől még összejöhettek és élhettek boldog közös életet. Csak most tényleg olyan ponton vagytok, hogy akkor most lesz folytatás, vagy nem!!!

Szvsz, azért egy szexkapcs lehet belőle, amíg egyikőtöknek sincs senkije

2016. nov. 30. 00:46
 13/32 anonim ***** válasza:
0%

Hagyd a fenébe, felesleges rá időt pazarolnod. Egy tipikusan facebookon szocializálódott csaj, aki azt látja, hogy a netes celebek minden nap vásárolnak, kajáldában esznek, minden hétvégén nyaralnak a tengerparton vagy wellnesseznek. Ha össze is jönnétek, az első adandó alkalommal lecserélne egy világi életet élő emberre.

Ez a csaj nem barátot akar, hanem egy két lábon járó szórakoztatócentert.

2016. nov. 30. 00:51
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Keress hasonló habitusú nőt, őt pedig hagyd meg másnak. Ha össze is jönnétek, nem sok közös lenne bennetek és hamar tönkremenne a kapcsolat.
2016. nov. 30. 01:12
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondom azt, hogy unalmas vagy, mert nem ismerlek. Meglehet, hogy azért, mert nem szeretsz kimozdulni a lakásodból, még te vagy a világ legérdekesebb, legszórakoztatóbb embere. Ennek ellenére én sem terveznék veled hosszú párkapcsolatot. Nem azért, mert te vagy unalmas, hanem mert ez az élet nekem unalmas lenne.

Nem vagyok egy facebookon szocializálódott fruska, facebook profilom sincs, wellnessezni életemben nem voltam még, de szeretek kimozdulni, rendszeresen járok kirándulni, bejártam már az ország legszebb tájait, nagyobb városait. Néha egy-egy mozi, színház, koncert, érdekes előadások, kiállítás, állatkert, sörözés a barátaimmal, ezek olyan dolgok, amikre nekem szükségem van. Számomra fontosak az élmények, és hát kivel élném meg, ha nem a párommal?

De ez én vagyok. Biztos találsz olyan lányt, akinek az életvitele megegyezik a tiéddel. Nem foglalnék állást abban, hogy én élek-e rosszul, vagy te, nyilván nekem az én életem a jó, neked meg a tiéd. Viszont azt látom, hogy még a legjobb kapcsolatok is képesek ellaposodni, unalomba fulladni ha nincsenek közös élmények.

2016. nov. 30. 01:20
 16/32 anonim ***** válasza:
Nem vagy unalmas egyáltalán, csak nem illetek össze
2016. nov. 30. 02:56
 17/32 A kérdező kommentje:
Akkor csak szórakozik velem? Ha nem illenék vele össze biztos mással randizna. Azért 1-2 válaszoló megnyugtatott, hogy én élek normális életet, nem ő.
2016. nov. 30. 04:01
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Mindketten normális életet éltek, csak nem illetek össze.

Akinek a kék a kedvenc színe, az ugyanolyan normális, mint akinek a zöld.

2016. nov. 30. 04:03
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem egy verseny, hogy melyikőtök él normális életet. Mindketten így vagytok jól, a szimpátiát, vonzalmat pedig - amiért még mindig randizik veled -, nem lehet olyan objektív tényezőkkel megmagyarázni, hogy van-e hobbid vagy sem. Úgyhogy ezért nem hagyott még ott.

Engedd el, nem vagytok egymáshoz valók. Ha valamelyikőtök alkalmazkodni kezd, az már csak színjáték, képtelenség huzamosabb ideig fenntartani, úgyhogy ami köztetek van, sehová sem vezet.

Légy felnőtt ember, és zárd le ezt az egészet. Felfordul a gyomrom attól, hogy idejössz és névtelen emberekkel egyetértésben boncolgatod, hogy mennyire nem normálisak a barátnőd szokásai. Nagyobbat nem is tévedhetnél.

2016. nov. 30. 04:28
 20/32 A kérdező kommentje:
Ilyen gondom eddig nem volt senkivel, mindenkinek jó voltam, ahogy vagyok. Ha vége lett egy kapcsolatomnak, nem ezek miatt. Lehet ő is tudna úgy viselkedni, mint az exeim, ők nem vártak el tőlem felesleges pénzkidobást nyaralásra szórakozásra, ilyenekre.
2016. nov. 30. 05:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!