Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Holnapra áthívott az a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnapra áthívott az a lány akivel randizgatok filmet nézni hozzájuk. Többi lent (? )

Figyelt kérdés

Szóval én már lépni szeretnék irányába, de elég félénk vagyok nem tudom hogy mit hogy kéne tennem.

Nem szex re gondoltam hanem csak kis összebújás, csókolózás meg ilyen apróságok. Hogy kezdjek neki?

16l 17f

2013. jún. 22. 12:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Az a bizonyos "DVD-zés"?

Ilyet sem hallottam még... először azt hittem lány írta ki a kérdést.

Ha "félsz", akkor először pettingeljetek.

2013. jún. 22. 12:53
 2/7 1112 ***** válasza:
Hát minek eltervezni? Hát jó az, ami ösztönösen jön:)
2013. jún. 22. 13:00
 3/7 1112 ***** válasza:
*pl egy ölelés
2013. jún. 22. 13:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Film közben tégy úgy mintha véletlenül karolod át mert amúgyis oda fog hozzád bújni szerintem.. aztá n úgyis egymásra néztem és közelítesz és megcsókolod.
2013. jún. 22. 13:02
 5/7 anonim válasza:
Próbáld rábeszélni egy jó horrorra, de ha teis megijedsz a filmtől balul sülhet el a dolog, egyébként nekem a horror film közbe sikerült mert megijedt és hozzámbújt. 16/f
2013. jún. 22. 13:19
 6/7 A kérdező kommentje:
és milyen jó horrort tudtok?
2013. jún. 22. 13:50
 7/7 PinkAngel13 válasza:

Nèzzètek meg a holtak hajnalát :) szerintem is karold át a másik kezeddel fog meg az ő kezèt

Közven nèha puszild meg a többi meg kialakul :)

2013. jún. 23. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!