Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem furcsa egy kicsit? Lehet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem furcsa egy kicsit? Lehet, hagyni kéne?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot az egyetemen, akivel egy hónapja randizunk, de van valami, amit nagyon furcsállok nála. Azt állítja, hogy nincsenek barátai. Kérdeztem, hogy kikkel szokott eljárogatni szórakozni, amire azt válaszolta, hogy senkivel. Elmondása szerint nem autista.

Nos, ez nekem nagyon furcsa. Lehet, hogy vannak barátai, csak nem akar nekik bemutatni? Szégyell előttük? Nem tudom folytassam-e vele így...

22/N, ő 23/F

#nincsenekbarátai
2016. nov. 29. 14:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én sem járok el barátokkal szórakozni, mert nincsenek bulizós barátaim, másrészt a bulik is taszítanak, de valami elemi erővel. A párommal ettől még eljárok moziba, múzeumba, kirándulni, miegymást. Csak engem más szórakoztat, mint a korombélieket. Igaz, épp az efféle összeférhetetlenség miatt a korombéliekkel, a párom is jóval idősebb nálam (39).

A lényeg: attól, hogy nem bulizik valaki, még nem autista vagy egyéb szellemi fogyatékos. Nem is értem a feltételezést.

Ellenben te az egyetem ellenére egy nagyon kis éretlen, tudatlan lánykának tűnsz nekem, aki elképzelni sem tudja, hogy az ember máshogy is szórakozhat...

25/F

2016. nov. 29. 18:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Bocs, de egyetemista létedre nagyon buta vagy! Látszik, hogy sok esetben csak egy majom ül az órán aki a végén kap egy darab papírt.

Nem Te mondtad ezt véletlen, hogy "nem vagy autista"?

2016. nov. 29. 19:00
 13/13 anonim ***** válasza:

"Én meg introvertált vagyok, mégis vannak barátaim.. A kettő nem függ össze."

Kiscsillag, nem is írtam, hogy összefügg, de ha megtudnám valakiről, hogy nincsenek barátai, előbb jutna eszembe, hogy esetleg introvertált (ilyen ember), minthogy autista (mentálisan máshol van).

2016. nov. 29. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!