Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem furcsa egy kicsit? Lehet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem furcsa egy kicsit? Lehet, hagyni kéne?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot az egyetemen, akivel egy hónapja randizunk, de van valami, amit nagyon furcsállok nála. Azt állítja, hogy nincsenek barátai. Kérdeztem, hogy kikkel szokott eljárogatni szórakozni, amire azt válaszolta, hogy senkivel. Elmondása szerint nem autista.

Nos, ez nekem nagyon furcsa. Lehet, hogy vannak barátai, csak nem akar nekik bemutatni? Szégyell előttük? Nem tudom folytassam-e vele így...

22/N, ő 23/F

#nincsenekbarátai
2016. nov. 29. 14:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Ha egyébként minden téren passzoltok, akkor hülyeség emiatt otthagyni. Nekem sincsenek barátaim, mégsem vagyok autista...Alapvetően bárkivel jól el tudok beszélgetni, de nem igénylem a nagy társasági életet. Eddig 3 barátnőm volt, mindegyikükkel hosszútávú kapcsolatban voltam együtt és őket egyáltalán nem érdekelte, hogy nincsenek barátaim, mivel szerettük egymást.
2016. nov. 29. 14:45
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Egyetem... nincsenek ott barátai ennyi. Miért lenne ettől autista... haverjai ismerősei biztos vanak de azok nem barátok ennyi. Barát nem terem minden bokorba. Sőt a gyerekkor elmúltával nagyon kevés igazi baratsag születik... ennekem a barataim egytol egyig a gyerek/tini is gyerek korombol való. Akik utanna jottek csak haverok. Amit az idő bizonyított is hogy azok... lehet szerzek meg barátot az életbe de ahhoz idő kell nem 2-3 év... a gyerekkorba elég annyi mert akkor 3ev az eleted fele (az első 3 évre nem emlékszel az most nem jatszik) míg 30 évesen az eleted 1 10ede (tehát aki az addigi eleted felébe a haverod azt nevezheted baratodnak ha ő is annak tart. Míg a másik elenyésző szám haver az eleted egy szakaszába.
2016. nov. 29. 14:50
 3/13 anonim ***** válasza:
2%
Szerintem autista, de nyilván nem akarja hangoztatni. Egy normális embernek vannak barátai, én az ilyentől félnék, szerintem jobban jársz, ha te is kerülöd!
2016. nov. 29. 14:57
 4/13 anonim ***** válasza:
94%

Autista... na jó ez azért elég durva kijelentés...

Az egyetemen vagy születnek barátságok vagy nem!

Én is eljárok szórakozni, koncertekre EGYEDÜL! És szerinted érdekel? Hát NEM!

2016. nov. 29. 14:58
 5/13 anonim ***** válasza:

2es vagyok. Látom nem tetszik a válasz.

Igazad van autista és te csak az autistaknak jössz be ahogy neked is az autistak jönnek be ergo te is egy autista vagy. Na ez jobban tetszik

2016. nov. 29. 15:04
 6/13 anonim ***** válasza:
84%

CinnamonTea-nek feltörték a profilját? Eddig az egyik legnormálisabb ember volt.

Nekem sincsenek barátaim. Se ismerőseim. A húgom az egyetlen barátom. És nem vagyok autista, tök fura, hogy előbb jut ez eszedbe, minthogy introvertált.

2016. nov. 29. 15:06
 7/13 anonim ***** válasza:

Én meg introvertált vagyok, mégis vannak barátaim.. A kettő nem függ össze.

22/F

2016. nov. 29. 15:14
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne ettől autista? Kimondottan hű de jó barátaim nekem sincsenek, de nem is igénylem annyira, régen voltak barátnőim de esküszöm egy barátságot fenntartani nehezebb, mint egy párkapcsolatot. Kinőttük egymást, és már nincs is rá szükségem, tehát ha valaki megkérdezi, akkor nekem sincsenek, csak emberek akikkel néha összefutok. A párom a legjobb és egyetlen olyan barátom, akire mindig számíthatok. Bőven elég.

Ez egy kifejezetten hülye kérdés.

2016. nov. 29. 15:19
 9/13 anonim ***** válasza:
Úristen, egyetemista fejeddel nem vagy valami érett, bölcs gondolkodású. Ezért képes lennél eldobni valakit, mert nem rajongják körbe 20-an egy nap? :D Nice.
2016. nov. 29. 16:26
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem sincsenek barátaim. Nincs ebben semmi furcsa. Valódi barátokat nehéz találni, bájcsevejre pedig semmi szükségem.

24f

2016. nov. 29. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!