Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez mennyire zavarna benneteket ismerkedésnél?
Adott egy 31 éves férfi. Még nem volt kapcsolta, csak egy 2 hónapig tartó.
Rengeteg barátja, ismerőse van. Napi szinten beszél velük, találkoznak. A volt lakótársai is néha feljárnak hozzá. Ergo majdnem "minden" körülöttük forog.
Ti, hogy állnátok hozzá?
Úgy, hogy tudjátok állandóan a barátok lenne a téma, kivel mi volt, hol volt stb.
Ha csakis erről bírna beszélni és nekem 101%-ban alkalmazkodnom kéne a barátaihoz meg ahhoz, hogy csak úgy "felugranak" napi szinten akkor biztos zavarna. Meg ez a sok barát-haver szitu... ez is lejárt lemez, hogy van 15 ember, akiknek mindig ugrál, ha elhívják valahova. Ez kb tini-korszak. Manapság IGAZ barátból 1 van vagy annyi sem sajnos. És az az 1 is olyan, hogy nem napi szinten mászik az ember nyakára, hanem tiszteletben tartja, ha pl az illetőnek más a programja. De már lehet én vagyok öreg.
Amúgy engem az is zavarna, hogy 31 évesen csak egy 2 hónapos kapcsolata volt.
Én már kinőttem abból a korból, hogy rajtam kisérletezgesse ki, hogyan kell egy kapcslatot alapjaiban fenntartani.
Úgy összeségében nekem ez a srác nagyon kiforratlannak tűnne minden szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!