Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai őszülés jelent bármiféle hátrányt ismerkedésnél?
23 éves vagyok, már egy pár éve őszülök, nem borzasztó mértékben, csak leginkább oldalt, viszonylag egyenletesen eloszolva.
Képet nem csatolnék hozzá, de valószínűleg nem is látszana rajta, viszont élőben fél méterről bőven észrevehető, mert sokan említették már, illetve fodrásznál amikor potyog a hajam, szoktam figyelni, hogy azért elég sok van már.
Egyébként nem izgulok ezen túlságosan, csak érdekelne, hogy a 20-30 éves női korosztály mit gondol erről.
23/f
Egyáltalán nem hátrány, nekem bejön az ősz haj pasikon nagyon. Persze nem mindenkinek áll jól, de hátrányt nem jelent bárhogy is nézem.
23/L
Engem nem érdekelne különösebben, nem kezelném hátrányként. Sok férfinek még jól is áll az őszes halánték. :)
26N
Tisztes, őszes halánték
Egy nő számára ajándék!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!