Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Korai őszülés jelent bármiféle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai őszülés jelent bármiféle hátrányt ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, már egy pár éve őszülök, nem borzasztó mértékben, csak leginkább oldalt, viszonylag egyenletesen eloszolva.

Képet nem csatolnék hozzá, de valószínűleg nem is látszana rajta, viszont élőben fél méterről bőven észrevehető, mert sokan említették már, illetve fodrásznál amikor potyog a hajam, szoktam figyelni, hogy azért elég sok van már.

Egyébként nem izgulok ezen túlságosan, csak érdekelne, hogy a 20-30 éves női korosztály mit gondol erről.

23/f

2016. nov. 15. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Valószìnűleg nem azt gondolják róla, mint a korai kopaszodásról. Legrosazabb esetben is be tudod festeni :)
2016. nov. 15. 18:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Ismerek egy nálad picivel idősebb, de nagyon hasonló "problémával" küzdő srácot. Szerintem nem hátrány nála, nagyon jóképű, sőt jól is áll neki.
2016. nov. 15. 18:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Semmit sem szamit.N
2016. nov. 15. 18:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem hátrány, nekem bejön az ősz haj pasikon nagyon. Persze nem mindenkinek áll jól, de hátrányt nem jelent bárhogy is nézem.

23/L

2016. nov. 15. 18:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekelne különösebben, nem kezelném hátrányként. Sok férfinek még jól is áll az őszes halánték. :)

26N

2016. nov. 15. 21:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Tisztes, őszes halánték

Egy nő számára ajándék!

:)

2016. nov. 16. 13:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Abszolút nem zavarna.
2016. nov. 27. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!