Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzó fog, kiabranditana ismerkedesnel?
Figyelt kérdés
Engem sajnos kisse kiabranditott,rákérdezni meg nem igazan mertem... Igényes egyebkent. Tudom draga a fogpotlas,de lenne eleg neki ra. Tapasztalatok?2016. nov. 11. 19:04
1/7 anonim válasza:
Igen, kiábrándító, ha elöl nincs foga. Ha hátul nincs az nem zavar.
2/7 anonim válasza:
Nyugodtan kérdezz rá,komolyan mondom.Soha nem tudhatod miért alakult így,vagy miért nem csináltatta még meg pl... Sok oka lehet rá.
3/7 anonim válasza:
Van van rá pénz,akkor nem igen van mentség arra,hogy miért nem csináltatja meg, még csak a munkahelyi beosztás se nagyon lehet mentség, időpontot meglehet beszélni,hogy mikor jó a páciensnek. Félni pedig nem kell, nekem pl. ha rendesen elvan zsibbadva a pofám, onnantól azt csinál amit akar, recseghet, ropoghat húzás közben is, nem különösebben érdekel.
4/7 anonim válasza:
A fogimplantátum nem olcso 180ezer, és mikor elmulik a zsibbadás jön az elviselhetetlen fájdalom ezert 4 oránként két napig fájdalomcsillapitot kell szedni és jegelni legalább ugyanennyi ideig h ne dagadjon fel az arc. A páciensek 5-7%-nál(itt az oldalon volt olyan akivel ez meg is törtent) pedig nem fogadja el a szervezete és akkor kidobott pénz volt. Csak h mindenki tisztaban legyen a dolgokkal.
6/7 anonim válasza:
Ha elöl hiányzik mindenképp meg kell csináltatni. Nekem nem látható helyen hiányzik egy, lenne rá pénz, de félek tőle piszkosul. Ha majd valamiért mennem kell megcsináltatom, de csak ezért nem fogok.
7/7 anonim válasza:
Engem nem zavarna. Volt ilyen pasim és egyáltalán nem érdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!