Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy beteg lánnyal? Alapítanátok családot vele?
Nagyon bánt a dolog. Ha tehetném, nem lennék beteg, de nem rajtam múlik. Olyan betegségem van, ami sok rosszulléttel jár, és a meddőséget kockáztatja, de egyébként teljes életet élet, ez egy jóindulatú daganat. Műtét még nem jöhetett szóba eddig, de ha kell majd, lenne olyan ember, aki velem lenne akkor? Vagy túl problémás lennék?
Már úgy szégyellem magam. Egy csomó társkeresésem ezen csúszott el. Kipróbáltam, mindegy, hogy mikor mondom el, a kapcsolat elején vagy kicsit később, mindig ez a "válóok". Hirtelen lekopnak rólam, más dolguk lesz, majd elmaradnak. Annyira megalázó.
Tegnap volt egy nagyon egyértelmű és nagyon csúnya élményem, ez volt a csúcs. Egy olyan sráccal ismerkedtem, akiért meg voltam veszve, már nagyon is kezdett nekem tetszeni. Kijött szóra, hogy vmi gond van velem, hát nem hazudtam. Egyébként kívülről senki se mondaná meg rólam, sőt, inkább dicséreteket kapok (amíg nem tudják). Előtte azt mondta, hogy most maratoni beszélgetés lesz, mert ő akár hajnalig is bírja, de amint leírtam, hogy mi a helyzer, a következő mondata az volt, hogy igaz, hogy azt mondta, hogy hajnalig is bírja, de most hirtelen elálmosodott...hát ennél átlátszóbbat még nem láttam, azért ennél ügyesebbek szoktak lenni. Meg is mondtam, hogy tudom, hogy a betegségem miatt, legyen férfi és mondja meg. Ááá, dehogy, dehogy. Elkeseredtem, és én köszöntem el, leléptem msn-ről. Ma még nem keresett, és nagy a gyanúm, hogy nem is fog. Leprásnak és megbélyegzettnek érzem magam, mert nem az első eset. Hogy lesz így szerelmem, családom? El se jutok így addig.
24/L
szerintem egyelőre csak ismerkedésnél nem kell senki orrára kötni, hogy bármi bajod van. te csak keresel vkit, akivel jól tudod magad érezni. aztán ha komolyabbra fordul a dolog, akkor kell megmondani, hogy hát ez van.
vagy talán házassági társkeresőn vagy? akkor érdemes az elején, de akkor meg úgyis jön majd valaki, akinek így is jó leszel. ne aggódj.
akkor szerintem a hirdetésben már írd le, hogy ez a 'betegséged'(de mellesleg egy jóindulatú daganat nem operálható? aztán nyoma sincs a bajodnak.) jelenleg. de miért nem műtteted meg magad? mire vársz? én úgy gondolom, ha meggyógyulnál, és már nem lennél rosszul napközben, és megtudnád azt is, hogy meddő lettél e vagy sem, akkor érdemesebb lenne ezt a témát emlegetni párkeresésnél. most még annyira bizonytalan a 'betegséged' kimenetele. vagy rosszul látom?
azt hogy jelenleg beteg vagyok, de megoperálnak, és vagy ez lesz, vagy az, ez felesleges herce hurca a részedről. szerintem vesd magad alá a műtétnek előbb, utána konkrétumokkal, és biztos következményekkel(ha lesznek), akkor keress párt.
én kívánom, hogy ne legyen komplikáció, és meggyógyulj teljes mértékben.
vagy ha x idő múlva lehet csak műteni, akkor ezt írnám le társkeresési oldalon, hogy jelenleg ebben a betegségben szenvedek, teljes körű életet élhetek, stb..de kb 'ekkor' megműtenek, és a következők lehetnek a következmények. kérem csak olyan keressen, aki így is el tud fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!