Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális, hogy úgy gondolom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy úgy gondolom, hogy mind a férfinek mind a nőnek ugyanannyit kéne beletennie az ismerkedésbe?

Figyelt kérdés

Látom némelyik nő azon sír, hogy társkeresőn nem kreatívak a férfiak, sablonos leveleket írnak. A kérdésem az lenne felétek. Miért nem akarjátok megismerni? Nem attól lesz jó valaki, hogy ír egy kisregényt. Alap ismerkedések se jópofa humorral kezdődnek.

Én pl. a társkereső oldalamat teljesen kitöltöttem írtam magamról nem keveset és több képet feltettem magamról, csak elkellenne olvasni. Miért nem elég a "szeretnél megismerni?" "van kedved ismerkedni? félék.

Persze nem csak a netes ismerkedésre vagyok vevő, jobban szeretek élőben. Én szeretném azt, ha egy lánynak tetszenék akkor odajön hozzám és beszélgettünk.

Ha ezt mi is megmerjük tenni akkor ti is tegyétek meg! Skandináviában pl. nem szégyen, ha egy nő kezdeményez, akkor itt miért az? Egyenlősség van szavazati, munka jogotok van akkor társkeresésnél ne menjünk vissza a középkori normákhoz.

Ismerkedésnél is úgy gondolom, hogy mindketten egyformán tegyenek bele mindent. Ne csak a férfi érdeklődjön, ne csak a férfi hívja el, ne csak a férfinak legyenek ötletei, hanem a nőknek is. Ezt nem nőgyülöletből írom, hanemha akkora nemi egyenlősség van, akkor a párkeresésben is legyen. A feministáknak ez ellen is kéne küzdeniük. Az ellen is, hogy ne legyen könnyű vérűnek titulálva az a nő aki mer kezdeményezni. Na ez is egy elég nagy probléma.

2016. nov. 24. 18:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
41%

Ez van, a nők totál el vannak szállva, meghülyítette őket a hollywood-i nyáltenger.

Én azt javaslom minden férfinak, hogy felejtse el a párkapcsolatokat, de olyan szinten, hogy egyáltalán ne próbáljon se ismerkedni, se randizni, se semmi, hagyja totálisan figyelmen kívül a nőket, kivéve, ha konkrétan felajánlják magukat dugásra, mert akkor azért meg lehet őket dugni, de semmiképp se menjenek bele kapcsolatba, csak egy dugás aztán továbbállni.

Helyette koncentráljon a pénzkeresésre, ha a nőkre fecsérelt energiát pénzcsinálásra fordítja(a nőkre elfecsérelt pénzről nem is beszélve), akkor bőven telik majd neki arra, hogy heti-kétheti rendszerességgel krvázzon, és az egy sokkal őszintébb, egyenesebb kapcsolat, és ugyanúgy megkap tőlük is mindent, beszélgetést, törődést, szexet.

Ha a férfiak többsége így tesz, akkor megfordul hamar a helyzet, és a nők fognak majd kaparni és könyörögni.

2016. nov. 24. 18:53
 12/20 anonim ***** válasza:
68%

Szálazzuk szét egy kicsit a kérdésedet, mert több dolgot kérdezel egyszerre.

Kinek mennyit kell(ene) beletenni? Szerintem kelleni nem kell semennyit, de amelyik félnek fontosabb, az fog többet belefektetni. Egy társkeresőn mindenféle emberek vannak. Olyanok is, akik vért izzadnak, hogy végre legyen valakijük, meg olyanok is, akik nem igazán hisznek a sikerben, inkább az IRL ismerkedés hívei, de csak úgy, kíváncsiságból beregiztek. Előző csoport minden energiáját bele fogja vetni, az utóbbi meg pár naponként egyszer ránéz a beérkező üzeneteire.

Következő kérdés: Miért nem elég a "szeretnél megismerni?" "van kedved ismerkedni? félék. Nekem elég. Ha valaki azzal nyit, hogy "van kedved ismerkedni?", annak mindig rendesen megválaszolom, hogy igen, van, ezért vagyok az oldalon. Általában itt szokott lefagyni a dolog. Tudom, egy ronda disznó vagyok, hogy nem könnyítem meg a dolgát, de ebben az esetben például tökéletesen teljesül, amit a főkérdésedben felvetsz: pont annyit teszek bele, mint az engem (három szóval) megkereső.

A harmadik kérdés pedig a nők kezdeményezése. Azt hiszem, nyitott kapukat döngetsz. Ma már a nők nagy része mer, és szokott is kezdeményezni.

2016. nov. 24. 18:58
 13/20 anonim ***** válasza:

"Egyenlősség van szavazati, munka jogotok van"

Hát még szép!

2016. nov. 24. 19:02
 14/20 A kérdező kommentje:

#12 Ilyenkor érthető, hogy nem lépsz tovább, mert vagy nem érdekled eléggé vagy nagyon bátortalan. A gond az amikor komplett cikkek születnek arról, hogy legyünk már kreatívak írjunk már valami eredetit, mikor ott az adatlapom ahol vannak képek és ki is van töltve a bemutatkozásom. Csak annyi lenne a dolguk, hogy megnézzék a képeimet elolvassák a bemutatkozásomat és, ha szimpatikus vagyok neki akkor valahogy jelzi és kezdődhet az ismerkedés.

Azt én tudom, hogy szoktak kezdeményezni a nők is, rám is írt egy pár nő, de nekem ők pont nem voltak szimpik, de én husszor annyit kezdeményeztem ott. Nem azt mondtam, hogy egyáltalán nem kezdeményeznek csak bele van nevelve az emberekbe, hogy mindig is a férfi kezdeményez, férfi hajtja őket csak, mint írtam ez nem fér bele az egyenlősségbe.

2016. nov. 24. 19:56
 15/20 anonim ***** válasza:

Ez így primitív előemberek szintjén működik csak.

2016. nov. 24. 20:18
 16/20 anonim ***** válasza:

"Nem azért, de nem hiszem, hogy egy férfinak számít, hogy egy lánynak milyen a humora, végzetttsége, vagy érdekli, hogy mit gondol a nő a világról."

Akár hiszed, akár nem, engem elsősorban ezek érdekelnek, és érdekes módon valahogy nem tudnak vele mit kezdeni a lányok. Odavannak, hogy miért a szex az elsődleges téma, de ha valakinél nem az, lefagynak, és természetesen az sem jó.

Társkeresőn én is azt szoktam, hogy kitöltöm rendesen a profilomat, a lánynak meg annyit írok, hogy szimpatikus, és megismerném, meg persze utalok arra, hogy olvastam az adatlapját is. Általában elolvassák a levelet, megnézik az adatlapot, és kész, ennyi volt. Gondolom valami nem jött be nekik, persze a világért nem árulnák el, hiszen akkor tudnék rajta javítani. Na mindegy, ez más téma.

Szóval akkor mit kéne csinálnom? Rögtön első levélben parádézzak, mint egy cirkuszi majom, bűvöljem el, írjak kisregényt (de azért ne túl hosszút, mert olvasni fárasztó), hogy aztán ha szimplán úgy dönt, hogy nem tetszik neki a pofázmányom, akkor ugyanúgy megy a levesbe az egész erőfeszítés?

A másik: a legtöbb lány maximum 2 mondatot ír magáról, a keresett jelöltről meg még annyit se. Ennyi alapján mégis mit kéne írnunk? Őszintén, komolyan.

2016. nov. 24. 20:57
 17/20 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem ezt csak a "hejcegnő" típusok várják el. De náluk ez zsigeri, sokszor ugyanaz az oka, mint az anyuci kisfia típusoknak. Csak ezeket apuci kényeztette el annakidején.

2016. nov. 24. 20:59
 18/20 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem még írni, hogy engem az is baromira zavar, hogy teljesen elfogadott az, ha egy nő nem annyira okos, mint a párja, kisebb végzettsége van, kevesebbet keres, nem annyira aktív, visszahúzódóbb, de fordított esetbe már gáznak számít, mert nem lehet rá "felnézni". Úgyérzem ez elég diszminikratív a férfiakkal szemben, pedig mindenkinek egyenlő joga van ugyanazt tanulhatja és ugyanazt a munkát vállalhatja el mindkét nem. Most akkor miért gáz az, ha mondjuk egy 100k-val többet keres a nő. Ez is azt jelzi, hogy félig sikerűlt az egyenlőség félig nem.
2016. nov. 24. 22:49
 19/20 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésre sosem szoktam reagálni, akármilyen helyes a srác. Nyilván van kedvem ismerkedni, hamár egy társkeresőre regisztráltam, képeket töltöttem fel, adatlapot töltöttem ki. Ennél nagyobb gyökérséget nem lehet kérdezni. Kb. Mintha étteremben megkérdeznék, hogy enni jöttem e. Nem, nem enni szeretnék, hanem festeni.

Bőven elég egy sziát írnod, így nem tudnak elsőre megítélni. Ha szimpi vagy a képed és az adatlapod alapján, úgy is visszaír a csaj. Ha nem, nem. Akivel úgy érzed tökéletes pár lennétek, annak írhatsz egyedi levelet, ha megmozdít benned valamit, úgy is lesz kedved írni neki.

Nemtudom miért kell ezen nyavajogni, a társas kapcsolatokat és azok kialakítását is tanulni kell. Alkalmazkodj.

2016. dec. 2. 15:48
 20/20 anonim ***** válasza:

"Mert a termeszetben is a him az aki "megkuzd" a nostenyert fitogtatja erejet, tollazatat es meg kitudja mit, hogy elnyerje a nosteny tetszeset. A nosteny a legerosebb (ez esetben legkreativabban stb )megoldott bemutatkozast varja termeszetebol adodoan."

Mióta mérvadó az emberek között, hogy vmi hogy működik az állatvilágban? Akkor ennyi erővel a férfiaknak kell hivalkodó ruhákban járniuk, a nőknek pedig olyan színekben, amiben beleolvadnak a környezetükbe... vaslogika :D

2016. dec. 2. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!