Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Miután beleszartam az ismerkedésbe, akkor lett barátnőm" -tapasztalatok?
Konkrét történetről nem tudok, de én is hallottam ilyen történetet hogy az illető abbahagyta a csajozást, és pont ettől lett olyan természetes a személyisége, nem nyomult, nem erőltette a dolgot már mert beletörődött kicsit az egyedüliségbe.
Ez olyan, mint amikor valaminek van tétje, és az illető izgul, ezért ront. Ha nincs tétje, nyugodt marad és sikerül a feladat.
Sose erőltetem,de nálam is ez volt. Ha feladom a reményt,jön egy lány. Vagy több...
Na az még gyakori,hogy vagy egy sem,vagy egyszerre több.
én lányként éltem át ugyanezt. Volt egy nagy csalódásom, azt évekig hevertm, közben már szerettem volna párt. Aztán lett egy nagyon jó munkahelyem, és úgy voltam vele, én ezzel életem végéig elvagyok boldogan, nem is kell nekem párkapcsolat. És akkor 3-4 fiú is feltűnt, minden héten mentem randizni, s végül még én választhattam, hogy ki legyen a párom, kivel folytassam komolyan az ismerkedést.
De utólag tudom, hogy a boldogság kezdett el belőlem akkorm ár kiáradni, nem a boldogtalanság, ezt vehették észre.
A közhelyek nem véletlenül léteznek, időnként nagyon is igazak - ez esetben a sokat markol, keveset fog esetre gondolok.
Nekem egyetlen barátnőmmel sem úgy jött össze, hogy megtetszett, randiztunk, tepertem és kötélnek állt - minden egyes alkalommal már kezdetben kölcsönös volt a vonzalom és mximum 2-3 héten belül összejöttünk. Közülük volt akit már évek óta ismertem, volt akit rövidebb ideje, és volt akit a 2-3 hét elején ismertem meg.
Szóval alá tudom támasztani, hogy a tudatos, megtervezett ismerkedés nem feltétlen vezet eredményre. De azért ha van valaki aki tetszik, azt nem kell erőltetetten leszarni.
26F
Na nekem eddig konkretan mindig igy jott ossze....mikor nem szamitottam ra nem tepertem akkor talalnak meg a csajok
Nem tudnam megmagyarazni ennek az okat de van benne valami :) 27/f
Mondok akkor egy példát. Nem terveztem semmit, volt persze egy-két lány aki tetszett, de nem tepertem. Egy régebbi ismerősöm rám írt, jót beszélgettünk, aztán viccből elkértem a számát. Majd gondoltam egyet, és elhívtam másnapra találkozni. Még a találkozás végén össze is jöttünk.
Így jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!