Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha nincs fűtés egy fiúnál?
Átjön hozzám egy lány, de csak most jutott eszembe, hogy náluk csak egy helységben van fűtés és az nem az én szobám.
Ettől elmenne a kedvetek a kapcsolattól? Vagy hogy legyen valami a jövőben is ezután kettőtök között?
"estére begyújtanak szénnel/ fával de ahhoz viszont én nem értek"
:DDDDDDDDDDDD
Rakétatudomány ám, nem megy senkinek diploma nélkül :D
A fűtetlen szoba egy dolog, legalább van indok összebújni a takaró alatt, de ha ilyen életképtelen vagy, akkor körberöhögnélek. Az exem volt ilyen kategória, inkább halnék meg egyedülálló macskás bolond öregasszonyként, mint hogy még egyszer elviseljek egy ilyen "pasit" :D
Igen megmondom mi az alap:
kondibérlet
buszbérlet
kontaktlencse
internetszámla
áram
jó megjelenés, jó ruha
fodrász
ezen kívül annyi kell, hogy kihúzzam hó végéig és legyen pénzem meghívni egy lányt kajára, üdítőre
de gondolom minden embernek más és más az értékrendje, nekem ez, fogadjátok el
egy évig kivolt törve az egyik ablak a szobámban, azt megcsináltattam mikor több pénzem volt, de ha nem mész kondiba és szakadt ruháid vannak el sem jutsz odáig hogy átjöjjön hozzád egy lány... lehet választani.
senki nem mondta még azt, hogy nem szexel mert rossz a ház v a szoba, ha odakerül a sor, és már megvan a kellő vonzalom a randik alatt, nem hiszem hogy valaki visszautasítana
ezen sokszor van vita itthon főleg anyukámmal, hogy nem veszem ki a részem a házimunkából, de nincs időm rá
nem lustaság, hanem olyan hogy a munka nem vár meg, a kondiból ha kimarad az edzés, azt az edzést soha az életemben nem tudom már pótolni, angolra is járok
ezek olyan dolgok hogy ott kell hogy legyek
de a házimunka meg olyan, hogy ráérek arra még
nyáron a kertet rendberaktam amikor még nem volt munkám, hogy lekössem magamat, de most nincs annyi időm. biztos rosszul osztom be akkor.
hát most nem úgy kell elképzelni hogy disznóól van, mert a szemetet kidobom, de pl porszívózás, törölgetés ilyesmire nincs időm. A mosást azt elvégzem, ugye a ruhák miatt fontos is és sürgős is.
nincs olyan sok időm, régen fociztam hobbiszinten, aztán mindig hívnak, oda is és nem értik hogy nem fér bele, az is olyan mint a házimunka, egy egyetem elvégzése sok munkával jár + mellette keresni egy kis pénzt, kondizni karban tartani a testemet és még csajozni is. és az alvásra és táplálkozásra is odakell figyelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!