Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha nincs fűtés egy fiúnál?
Átjön hozzám egy lány, de csak most jutott eszembe, hogy náluk csak egy helységben van fűtés és az nem az én szobám.
Ettől elmenne a kedvetek a kapcsolattól? Vagy hogy legyen valami a jövőben is ezután kettőtök között?
Na, most erre mit lehet mondani? Ha nem fogsz ilyen hülyeségekkel foglalkozni, mint a fűtés, akkor dugjál 14°C-ban, csak vigyázz, nehogy lefagyjon a pötsöd! Igazad van, te tudod, hogy mi a fontos neked.
Az tuti, hogy én a csaj helyében nem hogy le nem vetkőznék, de negyed óránál többet nem lennék nálad.
"csak azért sem fogok megtanulni begyújtani, ha már ennyire mondjátok
egész este dolgoztam reggel 7 re értem haza, én nem fogok ilyenkor ilyesmivel tökölni "
Bocs de itt fel kellett röhögnöm xDD
Mi az h nem tökölsz vele?:D 3 perc az egész..
Különben én úgy szoktam ha sok időre elmegyek itthonról, h reggel beledobom a gyújtóst, így este csak egy szál gyufát kell alá dobni.... Na meg h nem tanulod meg xD mimtha vmi atomfizika lenne.. nálunk alsó tagozatos korom óta én csinálom a fűtést... Előtte meg a 75 éves dédmamám csinálta
Hagyjátok már, neki ez NAGY munka. :D
De DUGNI szeretne, hát kisfiam arra ne számolj, végül is attól függ van-e a lánynak valami a toronyba! Ha nem értenéd az eszére gondolok!
Kicsi szívem reggel!Dolgozom és mellette tanulok estin!!
reggel fél 5kor elindulok meloba este 9kor érek haza suliból,és képzeld NŐ létemre be tudok gyújtani!
Hmm...érdekes nem?
Jólvan na. Fejezzétek be, már unalmas.
Szóval szerintem kaptál választ a kérdésedre :)
minek hangsúlyozod hogy nő létedre?
nagyon unalmas vagy
már bocs, de pont leszrom hogy nő vagy vagy csávó
nem ezste 7 után, hanem reggel 7 után....
elmentem egyik nap suliba, aztán aznap este a melóba, tehát 24 órát nem aludtam
Nem én vagyok unalmas,hanem TE vagy über gáz!!
Kis t..ny k..g
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!