Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, hogy az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy az első benyomásom a fiúnál jó legyen, hogy megkedveljen, ha egy kicsit hallgatag vagyok? 18L

Figyelt kérdés
Nemsokára fogok talalkozni egy sráccal, akit életemben nem láttam, csak hallottam felőle és ő is felőlem. Hogyan érhetem el, hogy megkedveljen? Házibuli lesz

2014. dec. 10. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
hát sose találkoztál vele és máris kedveled ez elég gyorsan megy nálad :)
2014. dec. 10. 15:39
 2/5 anonim ***** válasza:

A párkapcsolatok nem azon múlnak, hogy ki kedvel meg kit, hiszen bárkit meg lehet kedvelni!

A párkapcsolatban az van, hogy mi az emberek ideálja, azaz milyen tipúsú nőre vagy pasira gerjednek be... :-) ...ezt más szóval, nem ennyire őszintén: "kémiának" is nevezik... :-)

2014. dec. 10. 15:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen csak legyél önmagad. Nem mindenki azokra a lányokra figyel föl,aki állandóan ordítozik és úgy vihog mint egy ló. Bennük nincs semmi kihívás, semmi 'rejtélyes' amit föl lehetne fedezni. Ha úgy nem kedvel meg,amilyen valjójában vagy akkor az veszett ügy. Úgyhogy hajrá! ;)
2014. dec. 12. 14:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ne házibulin ismerkedj vele részegen...

Majd lefekszetek ott, aztán meg sírsz, hogy utána meg nem szeret...

Ismerkedj meg vele kettesben valahol, hívd el valahova.

2014. dec. 12. 14:35
 5/5 anonim ***** válasza:
2-es: Nem. Amit kémiának neveznek, az mindig egy adott emberrel áll fenn, vagy nem. De nem egy egész típussal működik.
2014. dec. 12. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!